Γκριν Σουίζλ: Ρίχνουμε κατευθείαν στο ποτήρι 1/5 μέντα πράσινη, λίγη ζάχαρη και τριμμένο πάγο. Ανακατεύουμε με ένα μακρύ κουταλάκι και προσθέτουμε 4/5 τζιν και λίγη αγκοστούρα. Το γεμίζουμε σόδα. Οταν το πιούμε δε θα είμαστε σε θέση να ξεχωρίσουμε αν είναι Πάσχα, Δεκαπενταύγουστος ή Χριστούγεννα!
Ρεντ Σουίζλ: Κατευθείαν στο ποτήρι: 1/4 σιρόπι βύσσινο, λίγη ζάχαρη και πάγο τριμμένο και σόδα. Ανακατεύουμε με ένα μακρύ κουταλάκι και προσθέτουμε 3/4 κονιάκ και λίγη αγκοστούρα, Γεμίζουμε με σόδα και εις υγείαν!