Σάββατο 23 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην Κέρκυρα περιόδευσε ο Αντώνης Σκυλλάκος

Στα πλαίσια της πανελλαδικής πολιτικής εξόρμησης του ΚΚΕ και του καλέσματος που απευθύνει προς τον ελληνικό λαό, για αγωνιστική δράση και κλιμάκωση της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, επισκέφθηκε την Κέρκυρα την Πέμπτη 21 Ιούνη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και μέλος της ΚΕ του Κόμματος Αντώνης Σκυλλάκος.

Ο Αντώνης Σκυλλάκος, πλαισιωμένος από κλιμάκιο της ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ, έκανε περιοδεία στα ΕΛΤΑ της Κέρκυρας, στο ΓΝ Νοσοκομείο, σε ξενοδοχείο και στην Εθνική Τράπεζα, όπου και συζήτησε με τους εργαζόμενους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης και μέσα από τις τοποθετήσεις των εργαζομένων φάνηκε ξεκάθαρα η διάθεσή τους για συνέχιση του αγώνα, ενάντια στο λεγόμενο κοινωνικό διάλογο για το Ασφαλιστικό, ενώ ταυτόχρονα εκφράστηκε από τη μια μεριά η δυσπιστία τους στην πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αλλά και η εμπιστοσύνη τους από την άλλη στο ΚΚΕ. Επίσης υπήρξε ιδιαίτερη αγωνία για τον κίνδυνο πολέμου στην περιοχή, μια και η Κέρκυρα θα έχει άμεσες επιπτώσεις από μια γενικότερη ανάφλεξη του πολέμου, σαν ακριτικός νομός.

Στις 9 το βράδυ της ίδιας μέρας έγινε ανοιχτή εκδήλωση στην Πακάδα τ' Αγιού,όπου ο Αντώνης Σκυλλάκος έκανε πολιτική ομιλία μπροστά σε εκατοντάδες Κερκυραίους που παραβρέθηκαν και απάντησε σε ερωτήσεις που του τέθηκαν για τις θέσεις του Κμματος σε μια σειρά πολιτικά ζητήματα.

Οι κομμουνιστές της Κέρκυρας θεωρούν την πετυχημένη αυτή εκδήλωση σαν ένα ακόμα βήμα για να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση την προσπάθειά τους στην κατεύθυνση προώθησης της αγωνιστικής ενότητας της εργατικής τάξης, της κοινωνικής συμμαχίας με τα μεσαία στρώματα της πόλης και της υπαίθρου, με τη νεολαία,στη γραμμή της διεκδίκησης σύγχρονων λαϊκών δικαιωμάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ