Σάββατο 23 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καταδικάζουν το νέο έγκλημα

Πικετοφορία στη Λάρισα χτες

Στους δρόμους της Λάρισας διαδήλωσαν χτες το βράδυ οι φιλειρηνιστές της Λάρισας, καταδικάζοντας τα νέα πολεμοκάπηλα σχέδια του ΝΑΤΟ σε βάρος των Βαλκανίων και την ενεργό συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης σ' αυτά. Η πικετοφορία ξεκίνησε από την πλατεία Λαού. Πολλά από τα συνθήματά τους στρέφονταν ενάντια στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στον Τύρναβο, που αποτελεί ορμητήριο πολέμου σε βάρος των λαών των Βαλκανίων και οι φιλειρηνιστές έχουν βάλει στόχο να το «ξηλώσουν» από την περιοχή και τη χώρα.

Αντιιμπεριαλιστική πικετοφορία πραγματοποιήθηκε προχτές το βράδυ και στο Βόλο, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ειρήνης. Με γραπτή αίτησή τους προς το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Βόλου, τα μέλη της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» στη διοίκηση ζητούν τη σύγκληση έκτακτης ολομέλειας του ΔΣ για να πάρουν θέση για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια.

Σύσκεψη εκπροσώπων μαζικών φορέων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των αντιπολεμικών επιτροπών και των επιτροπών ειρήνης της περιοχής, συγκαλεί η Συντονιστική Γραμματεία της Επιτροπής Φορέων Κατά του Πολέμου την ερχόμενη Τρίτη και χτες έδωσε Συνέντευξη Τύπου. Η σύσκεψη θα γίνει στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας και θα έχει σα θέμα το συντονισμό της αντιπολεμικής δράσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ