Σάββατο 23 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Κινδυνολογώντας στηρίζει το ΠΑΣΟΚ!

Ασθμαίνοντας έσπευσε ο πρόεδρος του Συνασπισμού να στηρίξει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας την ανησυχία του για την... κατάστασή της, κινδυνολογώντας ακόμα και για την πορεία του τόπου και ζητώντας συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία και ορίστηκε για τη Δευτέρα, προκειμένου να αιτηθεί σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών!

Ο Ν. Κωνσταντόπουλος δήλωσε πως «η πολιτική ζωή του τόπου, ο δημόσιος βίος μπαίνουν σε μια κρίσιμη περίοδο η οποία δεν αντιμετωπίζεται ούτε με εκβιαστικά διλήμματα κοπής του παρελθόντος, ούτε με κατασκευασμένες και σκηνοθετημένες εσωκομματικές ενδοκυβερνητικές αντιμαχίες»!

Πίσω από τις «κομψές» εκφράσεις ανιχνεύεται η ανησυχία μήπως με τα «καμώματά» του ο ένας πυλώνας του δικομματικού συστήματος ανοίξει το δρόμο προς την εξουσία για το δεύτερο. Αν δεν επαναφέρουμε και συνδυάσουμε με τα παραπάνω και την πρόταση του ΣΥΝ για διέξοδο από την «κρίση», που δεν είναι άλλη από την «προοδευτική διακυβέρνηση» δηλαδή συνεργασία του ίδιου με το ΠΑΣΟΚ και τις λοιπές δυνάμεις του χώρου, τότε με τις δηλώσεις και τις ενέργειές του ο Ν. Κωνσταντόπουλος μοιάζει να προσπαθεί να επισπεύσει τις επιθυμητές από τον Συνασπισμό εξελίξεις. Πόσο μάλλον που επισπεύδεται και το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ