Παρασκευή 29 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ξεδιπλώνεται σ' όλη την Ελλάδα

Αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα για τη διάδοση της πρόσκλησης αγωνιστικής συνεργασίας και συσπείρωσης, οι ΚΟ του ΚΚΕ συνεχίζουν με αμείωτη ένταση το πλατύ τους άνοιγμα στον ελληνικό λαό, στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης του Κόμματος, η οποία κορυφώνεται με κατά τόπους μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις.

Σε αρκετές πολιτικές συγκεντρώσεις ομιλητές θα είναι μέλη του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα:

Σήμερα Παρασκευή 29/6

Ο Σπ. Χαλβατζής θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Κοζάνη, στην κεντρική πλατεία, στις 8.30 μ.μ.

Την Κυριακή 1/7

Στις 8.30 μ.μ., στα Γρεβενά, στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον Θεοδόση Κωνσταντινίδη.

Την άλλη βδομάδα

- Την Τρίτη 3 του Ιούλη, σε πολιτική συγκέντρωση στη Χαλκίδα, στις 8.30 μ.μ., στο Θέατρο Παπαδημητρίου, θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς.

- Την Τετάρτη, 4 του Ιούλη, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει στις 8.30 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΝΕ Αχαΐας του Κόμματος στο καλοκαιρινό Λαϊκό Δημοτικό Θέατρο (Γερμανού και Ηλείας) στην Πάτρα.

- Την Πέμπτη 5 του Ιούλη, σε συγκέντρωση στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών Πέλλας, στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης.

- Την Πέμπτη 5 του Ιούλη σε συγκέντρωση στις Σέρρες, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας, θα μιλήσει ο Θ. Κωνσταντινίδης.

Αλλες εκδηλώσεις

Εκτός των παραπάνω συγκεντρώσεων το πρόγραμμα δράσης των ΚΟ περιλαμβάνει για το προσεχές διάστημα:

Στην Αττική

- Σήμερα, Παρασκευή, 29/6, στο Λαύριο, στο λιμάνι πραγματοποιείται πολιτική συγκέντρωση στις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Λευτέρη Χατζηπαυλίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Θεσσαλονίκη

- Στις 3 του Ιούλη στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Χρ. Κόφφα, μέλος της ΚΕ και γραμματέα της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

Σε Μακεδονία και Θράκη

- Σήμερα Παρασκευή, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας, στην Κατερίνη, με ομιλητή τον Γ. Χουρμουζιάδη, βουλευτή του ΚΚΕ.

- Την Τρίτη, 3/7, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Ελιάς, στη Βέροια, με ομιλητή τον Γιώργο Νταφούλη, μέλος της ΚΕ.

Στη Βορειοδυτική Ελλάδα

- Σήμερα, Παρασκευή, πραγματοποιείται πολιτική συγκέντρωση στην Πρέβεζα, στην πλατεία Ελευθερίας, στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Μάκη Μαΐλη, μέλος της ΚΕ.

- Στη Λευκάδα, αύριο Σάββατο 30/6, με ομιλητή τον Παναγιώτη Κοσιώνη, βουλευτή του Κόμματος.

Σε Στερεά - Εύβοια

- Αύριο Σάββατο 30/6, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Μακρακώμης.

- Την Πέμπτη 5 του Ιούλη στις 8.30 μ.μ. η συγκέντρωση στη Θήβα, στην αίθουσα του Δημαρχείου, με ομιλήτρια τη Βέρα Νικολαΐδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Επίσης, στις 5/7 πολιτική συγκέντρωση στη Λαμία, στο ξενοδοχείο «Σαμαράς», με ομιλητή τον Αντ. Σκυλλάκο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Αχαΐα

- Τη Δευτέρα, 2/7, στις 8.30 μ.μ. στο Αίγιο, θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, γραμματέας της ΕΠ Β/Δ Πελοποννήσου και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Κρήτη

- Την Κυριακή, 1/7, αντιπροσωπεία της ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στην επαρχία Σητείας.

- Τη Δευτέρα, 2/7, στις 8 μ.μ., στα Ανώγεια Ρεθύμνου θα πραγματοποιηθεί πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Τηλέμαχο Δημουλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ