Τρίτη 1 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το ΚΚΕ «μιλά» με την εργατική τάξη της Αθήνας

Αύριο, Τετάρτη , στις 6μ.μ., στο Σπόρτιγκ, πραγματοποιείται η μεγάλη πολιτική συγκέντρωση των εργατοϋπαλλήλων που διοργανώνει η ΚΟΑ του ΚΚΕ, με ομιλίτρια τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα

Συνεχείς εξορμήσεις, με το κάλεσμα στο χέρι πραγματοποιούν τις τελευταίες βδομάδες οι κομμουνιστές της Αθήνας, κύρια σε χώρους δουλιάς, καλώντας τους εργατοϋπαλλήλους στη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΟΑ του ΚΚΕ, αύριο Τετάρτη, στις 6μ.μ., στο γήπεδο του Σπόρτιγκ, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα.

Σχετικά με την πρωτοβουλία της ΚΟΑ για τη διοργάνωση της συγκέντρωσης, ο Π. Σοφός, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ, δήλωσε: «Καλούμε όλους τους εργάτες, τους υπαλλήλους, τους ανθρώπους του μόχθου και του μεροκάματου στο Σπόρτιγκ, στην πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνουμε. Το Κόμμα μας μπορεί σήμερα με θάρρος και ανοιχτή καρδιά να απευθυνθεί στους εργατοϋπαλλήλους, γιατί όλα αυτά τα χρόνια ήταν μαζί τους, δίπλα τους στους αγώνες για τα προβλήματα που τους απασχολούν, τα προβλήματα που τους δημιουργεί η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, ο καπιταλισμός. Και τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές και τα κόμματα της άρχουσας τάξης και η ίδια η άρχουσα τάξη, προσπαθούν να εγκλωβίσουν τους εργαζόμενους και το λαό στο δικό τους μονόδρομο, αυτόν που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μονοπωλίων, το ΚΚΕ καλεί σε αυτή τη συγκέντρωση, για να αναδείξει την αναγκαιότητα του μονόδρομου της εργατικής τάξης κόντρα στα μονοπώλια και τα συμφέροντά τους, κόντρα στα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Μέσα απ' αυτή τη συγκέντρωση θέλει να πει στους εργάτες, στους υπαλλήλους ότι έχουν κάθε συμφέρον να συγκρουστούν με τις επιλογές των μονοπωλίων, να ακολουθήσουν το δικό τους μονόδρομο, να ψηφίσουν στις εκλογές ΚΚΕ. Το μόνο Κόμμα που ξεσκέπασε την αντιλαϊκή πολιτική και όσους την υπηρετούν, το κόμμα που χρόνια παλεύει, για να γίνει πράξη το σύνθημα: Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, με το ΚΚΕ αντίσταση και πάλη. Το μόνο κόμμα που δρα και κινείται με γνώμονα τα λαϊκά συμφέροντα, τα συμφέροντα των εργατών. Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει ανταπόκριση, έχει γίνει δουλιά, έχει φτάσει το μήνυμα παντού. Πρόκειται για ένα σημαντικό ξεκίνημα που μπορεί να σηματοδοτήσει ένα ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα της ΚΟΑ του ΚΚΕ στην εργατική τάξη, σε όλο το λαό της Αθήνας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ