Τρίτη 1 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με την Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Την πλήρη αντίθεση του ΚΚΕ στα σχέδια εφαρμογής νέων αντιναυτεργατικών μέτρων και ότι αφετηρία των θέσεων του Κόμματος αποτελεί η προώθηση των εργατικών δικαιωμάτων, έκανε σαφή η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στη διάρκεια συνάντησης που έγινε χτες στα γραφεία του Κόμματος στον Περισσό με αντιπροσωπεία της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ). Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά του ΚΚΕ.

Ειδικότερα σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ σημειώνεται: «Η αντιπροσωπεία της ΕΕΕ έθεσε - μεταξύ των άλλων - τις γνωστές θέσεις των εφοπλιστών για την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού πλοίου, μέσω της μείωσης του κόστους εργασίας, ενώ αναφέρθηκε και στα ζητήματα της ναυτικής εκπαίδευσης και στα προβλήματα του ΝΑΤ.

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα αναφέρθηκε στην κερδοφορία του εφοπλιστικού κεφαλαίου, η οποία εκφράζεται και στα τεράστια κεφάλαια που επενδύονται για την αγορά και τη ναυπήγηση πλοίων. Τόνισε ότι οι θέσεις του ΚΚΕ έχουν ως αφετηρία την προώθηση των εργατικών δικαιωμάτων, με προτεραιότητα το δικαίωμα στη δουλιά. Εξέφρασε την αντίθεση του Κόμματος στα σχέδια εφαρμογής νέων αντιναυτεργατικών μέτρων, αναφέροντας ότι τον καπιταλιστικό ανταγωνισμό τον πληρώνουν τελικά οι εργαζόμενοι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ