Τρίτη 1 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης του ΚΚΕ ενόψει των βουλευτικών εκλογών, πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες οι παρακάτω εκδηλώσεις Κομματικών Οργανώσεων.

  • Σήμερα, Τρίτη, η Κομματική Οργάνωση ΑΤΕ - ΕΤΕ - ΤτΕ του ΚΚΕ καλεί σε συζήτηση με θέμα «Η στάση και οι θέσεις του ΚΚΕ στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές», στις 4 το απόγευμα στην αίθουσα του ΣΥΤΕ (Σίνα 16).
  • Σήμερα, επίσης, στο Εργατικό Κέντρο Θήβας στις 6 μ.μ., θα μιλήσει ο Δ. Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, σε συγκέντρωση της ΚΟ Θήβας.
  • Αύριο, Τετάρτη, ο βουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Αγγουράκης θα περιοδεύσει στις 9 το πρωί στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Σκαραμαγκά και στις 11 π.μ. στο 2ο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Αθηνών.
  • Το Σάββατο 5/2, η ΚΟ Μεσολογγίου διοργανώνει πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Σπ. Στριφτάρη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 5.30 το απόγευμα, σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.
  • Επίσης, το Σάββατο (5/2), η ΚΟ Ευηνοχωρίου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση με ομιλητή και πάλι τον Σπ. Στριφτάρη, στις 8 το βράδυ, στο Κάτω Ευηνοχώρι.
  • Το Σάββατο επίσης θα γίνει η συνεστίαση της Κομματικής Οργάνωσης Αρτας του ΚΚΕ, στο κέντρο «Παρασκευάς», όπου θα παραστεί και θα μιλήσει μέλος της ΚΕ.
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Αλσούπολης - Καλογρέζας του ΚΚΕ, διοργανώνουν πολιτική συγκέντρωση, τη Δευτέρα, 7/2, στις 18.30, στο «Παναιτώλιο» στην Αλσούπολη.
Στην Εύβοια

Στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης σειρά εκδηλώσεων διοργανώνεται και στην Εύβοια, με απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής. Ετσι, αύριο Τετάρτη, 2/2, ο Κ. Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Μαντουδίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ