Τρίτη 12 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
«Ατομική ευθύνη» η ταλαιπωρία και ο συνωστισμός στη ΔΕΗ;

Eurokinissi

Τεράστιες ουρές καταγράφηκαν χτες στα γραφεία της ΔΕΗ που επαναλειτούργησαν μετά από καιρό, με εκατοντάδες εργαζόμενους και συνταξιούχους να συνωστίζονται επί ώρες για να πληρώσουν λογαριασμούς και να κάνουν ρυθμίσεις οφειλών, και την κυβέρνηση, που δεν πήρε και πάλι κανένα προληπτικό μέτρο για το... αναπόφευκτο, να επιρρίπτει ξανά τις ευθύνες στην «ατομική ευθύνη» του λαού.

Στα κεντρικά της ΔΕΗ στην Αθήνα, επί ώρες βρέθηκαν να ξεροσταλιάζουν πάνω από 1.200 άτομα, με την αστυνομία να φτάνει για να κάνει... συστάσεις για την τήρηση των αποστάσεων. Αντίστοιχη η εικόνα και στα κεντρικά της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη, με τους εργαζόμενους να περιμένουν για πάνω από μιάμιση ώρα στην ουρά, ενώ αντίστοιχη ήταν η εικόνα και στο κατάστημα της ΕΥΑΘ.

Για τις ουρές στη ΔΕΗ ο Στέλιος Πέτσας επέρριψε την ευθύνη στους πολίτες που δεν κάνουν χρήση «εναλλακτικών τρόπων» για να εξυπηρετηθούν και, εμμέσως πλην σαφώς, τους ταλαιπωρημένους επί ώρες τούς εμφάνισε ως ανεύθυνους που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ