Παρασκευή 20 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο (JVP) Σρι Λάνκα

Το Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο Σρι Λάνκα σε ανακοίνωση του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων αναφέρει:

«Καταγγέλλουμε τον αυταρχισμό της ελληνικής κυβέρνησης που προσπάθησε να απαγορεύσει μια νόμιμη εκδήλωση και την αστυνομία που εξαπέλυσε αδικαιολόγητες και απρόκλητες επιθέσεις εναντίον των διαδηλωτών, συμπεριλαμβανομένων των βουλευτών του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και του Γενικού Γραμματέα του.

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου το 1973 δείχνει στον κόσμο ότι ο μόνος δρόμος για όσους υπόκεινται σε καταδυνάστευση και διακρίσεις είναι ο δρόμος του αγώνα. Οι προοδευτικές μάζες, μαζί με τους εργαζόμενους και τους νέους σε όλο τον κόσμο, αντιμετωπίζουν τον περιορισμό των δικαιωμάτων τους, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος στη ζωή, ειδικά κάτω από το σκοτεινό σύννεφο της πανδημίας του Covid-19.

Η πανδημία σαφώς διαχωρίζει τον παγκόσμιο πληθυσμό σε εκείνους που έχουν το προνόμιο να έχουν ανώτερη ιατρική περίθαλψη και σε αυτούς που απομένει να φροντίζουν μόνοι τους τον εαυτό τους. Ωστόσο, η πανδημία έχει επίσης δημιουργήσει μια ευκαιρία για τους προοδευτικούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ενωθούν, να αγωνιστούν και να αναζητήσουν έναν δίκαιο κόσμο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ