Παρασκευή 20 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΓ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ ως απάντηση στην καταστολή της κυβέρνησης

Οικονομική ενίσχυση ύψους 400 ευρώ, ως απάντηση στον αυταρχισμό και την καταστολή της κυβέρνησης, κατέθεσαν στο Κόμμα μέλη του ΤΓ Βορειοδυτικής Αττικής του ΚΚΕ.

Σε ανακοίνωσή τους υπογραμμίζουν τα παρακάτω:

«Σήμερα που το Κόμμα μας πρωτοστατεί για να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων του λαού μας, για να μην επικρατήσει "σιγή νεκροταφείου", όπως επιδιώκει η κυβέρνηση, η οικονομική στήριξη του ΚΚΕ αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

Μας δίνει δύναμη η μεγάλη διάθεση για προσφορά από ευρύτερο εργατικό - λαϊκό κόσμο, που αμέσως μετά το όργιο καταστολής της κυβέρνησης επικοινώνησε με τις Κομματικές μας Οργανώσεις, έδειξε ενδιαφέρον για τους συλληφθέντες, μας ζήτησε να βάλει την υπογραφή του ενάντια στην απαγόρευση, να ενισχύσει το Κόμμα μας με οποιονδήποτε τρόπο. Και από αυτό το γεγονός αποδεικνύεται ότι η δράση του ΚΚΕ έχει σε αυτές τις συνθήκες μεγάλη απήχηση στο λαό και αυτό είναι που πραγματικά φοβάται η κυβέρνηση.

Κάθε φορά που το κεφάλαιο και οι κυβερνήσεις του θα επιτίθενται στο ηρωικό ΚΚΕ, θα είμαστε εδώ, για να το ενισχύουμε ακόμα περισσότερο από το υστέρημά μας, για να ανταποκριθεί στις δυσκολίες του αγώνα. Αυτό κάναμε όταν η κυβέρνηση επέβαλε απαράδεκτο πρόστιμο στο Κόμμα μας γιατί δεν δίνει τα στοιχεία των απλών λαϊκών ανθρώπων που το ενισχύουν, αυτό κάνουμε και σήμερα και με μεγαλύτερη ορμή και πείσμα αυτό θα κάνουμε και αύριο.

Καλούμε όλα τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους φίλους και οπαδούς, ευρύτερες λαϊκές δυνάμεις που σήμερα αντιλαμβάνονται ότι μόνο στο ΚΚΕ μπορούν να στηριχτούν, να δυναμώσουν την προσπάθειά μας για την επιτυχία της οικονομικής ενίσχυσης του ΚΚΕ, για να συνεχίσει να πρωτοστατεί και να οργανώνει τον αγώνα για το δίκιο του λαού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ