Παρασκευή 20 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εξορμήσεις και παρεμβάσεις με την ανακοίνωση του ΚΚΕ για το όργιο καταστολής

Στην πύλη της ΛΑΡΚΟ
Στην πύλη της ΛΑΡΚΟ
Σε κεντρικούς δρόμους, μαγαζιά, στάσεις λεωφορείων, σταθμούς Μετρό και Ηλεκτρικού, αλλά και με ανάρτηση πανό σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη πλατιά εξόρμηση από την Τομεακή Οργάνωση Α' Αθήνας - Γαλατσίου του ΚΚΕ.

Στους δρόμους του κέντρου και των συνοικιών όπου αντήχησαν δυνατά τα συνθήματα της συγκέντρωσης του ΚΚΕ για το Πολυτεχνείο, κάνοντας κουρελόχαρτο τις κυβερνητικές απαγορεύσεις, μοιράστηκε η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του Κόμματος.

Ετσι, έφτασαν σε εκατοντάδες εργαζόμενους η καταγγελία του οργίου καταστολής και το κάλεσμα «να μας βρίσκει διαρκώς μπροστά της η κυβέρνηση στον αγώνα για υγεία, ζωή, δουλειά με δικαιώματα».

Στη ΛΑΡΚΟ

Αμεση απάντηση στην τρομοκρατία και την καταστολή της κυβέρνησης έδωσε και η ΚΟΒ ΛΑΡΚΟ του ΚΚΕ, πραγματοποιώντας την Τετάρτη το μεσημέρι εξόρμηση στην πύλη του εργοστασίου στη Λάρυμνα με την ανακοίνωση της ΚΕ του Κόμματος σχετικά με την καταστολή της συγκέντρωσης για το Πολυτεχνείο.

Παρεμβάσεις και στο εξωτερικό

Το όργιο κυβερνητικής καταστολής και τρομοκρατίας κατήγγειλαν, με παραστάσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στις ελληνικές πρεσβείες σε Βρυξέλλες και Λευκωσία, αντιπροσωπείες των Οργανώσεων του ΚΚΕ.

  • Στην Αθήνα
    Στην Αθήνα
    Την απρόκλητη επίθεση της κυβέρνησης καταδικάζουν επίσης με ανακοινώσεις τους οι ελληνικές κοινότητες σε Στοκχόλμη, Βερολίνο, Φρανκφούρτη, Ανόβερο, Ααχεν και Δρέσδη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ