Τρίτη 23 Μάρτη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Στη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές

Σε συνέχιση της πάλης για την υπεράσπιση της υγείας και ενάντια στον αυταρχισμό και την καταστολή καλούν τα σωματεία της Θεσσαλονίκης και προγραμματίζουν συγκεντρώσεις στις γειτονιές το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 27 και 28 Μάρτη.

Συγκεκριμένα καλούν σε συγκεντρώσεις: Το Σάββατο 27 Μάρτη, στις 5 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου στον Εύοσμο. Την Κυριακή 28 Μάρτη στις 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας Θεσσαλονίκης και στον πεζόδρομο του δημαρχείου Καλαμαριάς.

Καλούν τον εργαζόμενο λαό να δυναμώσει την πάλη για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων του, οικονομική στήριξη για τους ανέργους, εισόδημα για όλους. Ειδικότερα για τη Δυτική Θεσσαλονίκη ,ζητούν να ληφθούν τώρα μέτρα προστασίας της υγείας και του περιβάλλοντος από τη ρύπανση που προκαλείται από τη λειτουργία των βιομηχανιών.

Το κάλεσμα υπογράφουν τα Σωματεία Οικοδόμων, Εργαζομένων σε Επιχειρήσεις Παραγωγής Επισιτιστικών Προϊόντων, Εμποροϋπαλλήλων, Κατεργασίας Ξύλου, Φαρμάκου - Καλλυντικού και ο Σύλλογος Γυναικών Ευόσμου (μέλος ΟΓΕ), ενώ καθημερινά ο κατάλογος διευρύνεται.

Σε Πάτρα, Στερεά, Αγρίνιο, Κρήτη, Πύργο

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας καλεί σε νέα συγκέντρωση αύριο Τετάρτη, στις 11 π.μ., έξω από το ιδιωτικό θεραπευτήριο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ», διεκδικώντας την επίταξή του, όπως και των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων. Σήμερα, Τρίτη, στηρίζει και συμμετέχει στην κινητοποίηση της ΕΙΝΑ στις 5 μ.μ., στην πλατεία Γεωργίου.

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου σήμερα, Τρίτη, καλεί στις 11 π.μ., σε κινητοποίηση στο Ιπποκράτειο Ιδρυμα και την Παρασκευή 26/3, στις 6.30 μ.μ., καλεί σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Σήμερα, Τρίτη, στις 5.30 μ.μ, συγκέντρωση πραγματοποιείται στην κεντρική πλατεία της Θήβας.

Στο Ηράκλειο Κρήτης, σήμερα, στις 6 μ.μ., πραγματοποιείται κινητοποίηση έξω από τις ιδιωτικές κλινικές «Interclinic» και «Ασκληπιείο» και αύριο, Τετάρτη, στις 10 π.μ., στην Περιφέρεια Κρήτης.

Σε συγκέντρωση καλούν σωματεία και φορείς του Πύργου Ηλείας, αύριο, Τετάρτη, στις 6 μ.μ., στην κεντρική πλατεία.

Στη Χαλκίδα, συγκέντρωση σωματείων και φορέων της Εύβοιας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27/3, στις 12 μ., στην πλατεία Αγοράς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ