Σάββατο 5 Ιούνη 2021 - Κυριακή 6 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συγκεντρώσεις - συσκέψεις - περιοδείες

Το Σάββατο 5 Ιούνη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36), οι ΚΟΒ στην «Intracom» καλούν σε σύσκεψη με ομιλητή τον Ηλία Τσιμπουκάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στην Καλλιθέα, στην πλατεία Τζιτζιφιών, θα μιλήσει η Στέλλα Βαλαβάνη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Νότιου Τομέα.

Την Κυριακή 6 Ιούνη:

-- Στις 7 μ.μ., στη Δάφνη, στην πλατεία 25ης Μαρτίου (Τσαλαγανίδη), θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Ζεφύρι (Πάρκο Λιάρος, Θεατράκι), θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στον αίθριο χώρο της ΚΟ Αττικής (Αχαρνών 241), η Τομεακή Οργάνωση Χρηματοπιστωτικού Αττικής καλεί σε σύσκεψη με θέμα «Νομοθεσία - έκτρωμα της κυβέρνησης για τα Εργασιακά: Σύγχρονη νομοθεσία ή σύγχρονη σκλαβιά για την εργαζόμενη γυναίκα;». Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Πρόνοιας και οι Κομματικές Ομάδες εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή, γονιών και ΑμεΑ καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση, στο Μουσείο Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ) στο Θησείο (Αγ. Ασωμάτων 31), με ομιλητή τον Λευτέρη Νικολάου - Αλαβάνο, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., στην Καισαριανή, στο Πάρκο 2ας Μαΐου, θα μιλήσει ο Πάνος Καραγιάννης, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής.

Τη Δευτέρα 7 Ιούνη, στις 7 μ.μ., στον δήμο Ζωγράφου, στην πλατεία Γαρδένιας, θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής.

Την Τετάρτη 9 Ιούνη, στις 8 μ.μ., στην Ηλιούπολη, στο Πάρκο Χαλικάκι, θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

Την Παρασκευή 11 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., στην Ηλιούπολη, στο αμφιθέατρο του Πάρκου Καλαβρύτων, θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ