Σάββατο 5 Ιούνη 2021 - Κυριακή 6 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
5 ΙΟΥΝΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ
Πικετοφορίες και μαζικές εξορμήσεις στις 5 και 6 Ιούνη

Πικετοφορίες και μαζικές ενημερωτικές εξορμήσεις προγραμματίζουν το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Ιούνη οι ΤΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος.

Το Σάββατο 5/6, στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Δήμου Νεάπολης - Συκεών θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στη Δεντροφυτεία, για το Σέιχ Σου.

Την Κυριακή 6/6, στις 11 π.μ., η ΤΟ Ανατολικής Θεσσαλονίκης προγραμματίζει:

-- Πικετοφορία από το πρώην Νοσοκομείο «Παναγία» στην Καλαμαριά, μέχρι το πρώην Στρατόπεδο «Κόδρα». Θα παραβρεθεί ο Γ. Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Εξόρμηση - ενημέρωση στο Φράγμα της Θέρμης, με επικεφαλής τους εκλεγμένους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Θ. Ιγνατιάδη (περιφερειακό σύμβουλο) και Φ. Καρκατζούνη (δημοτικό σύμβουλο).

-- Εξόρμηση - ενημέρωση στον Χορτιάτη (στις κεραίες στο δρόμο για το καταφύγιο), με επικεφαλής τον Οδ. Μαάιτα, δημοτικό σύμβουλο Πυλαίας - Χορτιάτη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Πικετοφορία από το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην παραλιακή ζώνη Περαίας - Νέων Επιβατών. Θα παραβρεθεί ο Λ. Στολτίδης, βουλευτής του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 6/6, στις 11 π.μ., η ΤΟ Δήμου Θεσσαλονίκης προγραμματίζει:

-- Εξόρμηση - ενημέρωση στον Λευκό Πύργο για τη σχεδιαζόμενη ανάπλαση της ΔΕΘ.

-- Εξόρμηση - ενημέρωση στο Ελαιόρεμα, για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου.

Την Κυριακή 6/6, στις 11.30 π.μ., η ΤΟ Σερρών του ΚΚΕ προγραμματίζει:

-- Περιοδεία σε χωριά του δήμου Σιντικής και το Σιδηρόκαστρο, με αφορμή την παραχώρηση - εκμίσθωση ορεινής περιοχής για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου και την «αξιοποίηση» των γεωθερμικών πεδίων στη Σιντική.

-- Περιοδεία σε χωριά του δήμου Αμφίπολης και το Ροδολίβος, με αφορμή την παράδοση ορεινής περιοχής για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στην Κορμίστα.

Η ΤΟ Πιερίας του ΚΚΕ προγραμματίζει:

-- Το Σάββατο 5/6, αντιπροσωπεία θα παρευρεθεί σε εκδήλωση που οργανώνουν σύλλογοι και φορείς της Κατερίνης, στην περιοχή του Μυλαύλακου, για το πρόβλημα της δυσοσμίας που αντιμετωπίζει η πόλη.

-- Την Κυριακή 6/6 πρωινή εξόρμηση στον πεζόδρομο της Κατερίνης για το πρόβλημα της δυσοσμίας. Επίσης, περιοδεία σε χωριά του δήμου Πύδνας - Κολινδρού.

-- Την Κυριακή 6/6 η ΤΟ Κοζάνης της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει από τις 10 π.μ. εκδήλωση και δραστηριότητα για την προστασία και αναβάθμιση του πάρκου στο θεατράκι Αγίου Δημητρίου.

-- Το Σάββατο 5/6 το απόγευμα κλιμάκιο της ΤΕ Εβρου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα χωριά της περιοχής (Απαλός, Λουτρό Ανθεια και Αριστεινό) που υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες του χειμώνα.

-- Επίσης το Σάββατο η ΤΟ Εβρου της ΚΝΕ στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για μαθητές στο Πάρκο Ανεξαρτησίας στη Αλεξανδρούπολη.

-- Την Κυριακή 6/6 η ΟΒ Ορεστιάδας της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει περίπατο στο χωριό Πεντάλοφος. Αναχώρηση από την πλατεία στις 9 π.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ