Πέμπτη 17 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
8ΩΡΟ - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ
ΗΠΕΙΡΟΣ
Ξανά στο δρόμο μέχρι το νομοσχέδιο να μείνει στα χαρτιά

ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Με την ορμή των επιτυχημένων πρωινών απεργιακών συγκεντρώσεων (βλ. στις επόμενες σελίδες), εκατοντάδες εργατοϋπάλληλοι διαδήλωσαν ξανά το απόγευμα σε Γιάννενα και Αρτα. «Τέρμα πια στη σύγχρονη σκλαβιά, σταθερή δουλειά ζητά η εργατιά» βροντοφώναξαν οι διαδηλωτές εκφράζοντας το πραγματικά δίκαιο και προοδευτικό σε μια εποχή που οι επιχειρηματικοί όμιλοι και οι κυβερνήσεις τους βάλθηκαν να γυρίσουν το ρόλοι της Ιστορίας πίσω.

Στα Γιάννενα με παλμό και δυναμικότητα εκατοντάδες διαδηλωτές ένωσαν τη φωνή τους απαιτώντας να πεταχτεί στα σκουπίδια το αντεργατικό νομοσχέδιο. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δημήτρης Ροσιλόβαλης, πρόεδρος του Σωματείου Επισιτισμού - Τουρισμού, που έδωσε το στίγμα της ψεύτικης αντιπαράθεσης των αστικών κομμάτων στη Βουλή, καλώντας τη νέα γενιά να κάνει πράξη τα όνειρα και τα ιδανικά μέσα από τις γραμμές του ταξικού εργατικού κινήματος.

Στην Αρτα, με τους εργάτες του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού να δίνουν για ακόμη μια φορά το στίγμα με τη μαζική συμμετοχή τους, πραγματοποιήθηκε μαχητικό συλλαλητήριο με ομιλήτρια την Λαμπρινή Σκορίλα, μέλος της διοίκησης του ΕΚ Αρτας.

  • Μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα από πρωτοβάθμια σωματεία του Εργατικού Κέντρου και τον Σύλλογο Αυτοαπασχολούμενων του νησιού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ