Παρασκευή 18 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί τις εξής συσκέψεις για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο:

Σήμερα Παρασκευή

-- Στις 11 π.μ. στο «Καφέ Γιάννης» στην περιοχή Χοιράδικα Κατερίνης, με τον Στέργιο Κλιγκόπουλο.

-- Στις 6 μ.μ., σύσκεψη εκπαιδευτικών στην καφετέρια «Μπουλέγκα» στη Βέροια.

Αύριο Σάββατο

-- Στις 7 μ.μ. στο ΕΚΘ, με ομιλητή τον Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ.

Κυριακή 20 Μάρτη

-- Στις 7 μ.μ. στο Κέντρο Πληροφόρησης δήμου Πέλλας.

Δευτέρα 21 Μάρτη

-- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη των ΚΟΒ Επισιτισμού - Τουρισμού Κ. Μακεδονίας.

Στην Αχαΐα

Σήμερα Παρασκευή

-- Στις 7.30 μ.μ., σύσκεψη στο καφενείο «Σταυροδρόμι» (συμβολή Αρέθα και Πανεπιστημίου) στην Πάτρα. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας.

Αύριο Σάββατο

-- Στις 12 μ., σύσκεψη στο καφενείο «Λίμπερο» στην πλατεία Νόρμαν της Πάτρας. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

-- Στις 11.30 π.μ., σύσκεψη στο καφενείο «Μίκης», στην οδό Σολωμού στην Πάτρα. Θα μιλήσει ο Θάνος Μπίμπας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας και Γραμματέας της ΤΕ Αχαΐας.

Κυριακή 20 Μάρτη

-- Στις 11.30 π.μ., σύσκεψη στο Λαϊκό Στέκι της πλατείας Ταραμπούρα στην Πάτρα. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

Στη Θεσσαλία

-- Οι κλαδικές Κομματικές Οργανώσεις Καρδίτσας πραγματοποιούν σύσκεψη - συζήτηση σήμερα Παρασκευή, στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα της ΤΕΔΚ, με θέμα «Ποια είναι η σωστή πλευρά της Ιστορίας; Η πείρα των λαών διδάσκει». Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας.

-- Η ΚΟΒ Τυρνάβου πραγματοποιεί εκδήλωση την Κυριακή 20 Μάρτη, στις 11 π.μ. στο δημοτικό θέατρο «Μαξίμ», με ομιλητή τον Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

Στην Αν. Στερεά και Εύβοια

Σήμερα Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ. σύσκεψη - συζήτηση στη Χαλκίδα στο αμφιθέατρο του κτιρίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Ομιλητής Κώστας Μπάτσικας, Γραμματέας ΕΠ Ανατολικής Στερεά και Εύβοιας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο Σάββατο

-- Στις 7.30 μ.μ., σύσκεψη στο καφέ «στροφόμετρο», στη Λιβαδειά. Ομιλητές: Βαγγελιώ Κλάδου, μέλος ΤΕ Λιβαδειάς και Νικολίνα Φάσσα, μέλος Γρ. του ΣΠ Αν. Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ.

Κυριακή 20 Μάρτη

-- Στις 5 μ.μ., σύσκεψη στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Δηλεσίου. Ομιλητής Γιώργος Κοτρόγιαννος, μέλος ΓΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., πολιτική συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας. Ομιλητής Κώστας Μπάτσικας, Γραμματέας ΕΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο Ηράκλειο

Σήμερα Παρασκευή, στις 7 μ.μ., σύσκεψη της ΚΟ Μεσσαράς, στο Πολύκεντρο του δήμου Φαιστού στις Μοίρες, με ομιλητή τον Γιώργο Περατσάκη, μέλος του ΤΓ Ηρακλείου.

Την Κυριακή 20 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., σύσκεψη της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ, στο καφέ «Favela», με ομιλητή τον Σάββα Βασιλειάδη, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Κρήτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ