Παρασκευή 18 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ολοι την Τρίτη στο Σύνταγμα στο μεγάλο συλλαλητήριο του ΚΚΕ!

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τη συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτόν διοργανώνει η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, την Τρίτη 22 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στο Σύνταγμα, όπου θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Με την πρωτοβουλία αυτή, η ΚΟ Αττικής δίνει συνέχεια στην πλατιά - μαζική δουλειά που αναπτύσσει αυτές τις μέρες, με σύνθημα «Συναγερμός! Οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας! Να κλείσουν τώρα οι βάσεις του θανάτου!».

Οι προσυγκεντρώσεις των Κομματικών Οργανώσεων της ΚΟ Αττικής και των αντίστοιχων Οργανώσεων της ΚΝΕ για το συλλαλητήριο έχουν προγραμματιστεί για τις 6 μ.μ., στα εξής σημεία:

Κάνιγγος: Βιομηχανία, Κατασκευές, Μεταφορές, Τηλεπικοινωνίες - Πληροφορική, Επισιτισμός - Τουρισμός, Εμπόριο - Υπηρεσίες, Χρηματοπιστωτικό, Υγεία - Πρόνοια, Δικηγόροι, ΕΒΕ, ΜΜΕ.

Ομόνοια: Α' Αθήνας, Βορειοδυτική Αθήνα, Βόρεια, Νοτιοδυτική, Δυτικός, Βορειοδυτική Αττική, Πειραιάς, Μεσόγεια - Λαυρεωτική.

Προπύλαια: ΑΕΙ - Ερευνα, Εκπαιδευτικοί, Νότια, Ανατολικά, Καλλιτέχνες, ΟΤΑ - Δημόσια Διοίκηση.

Οι ΚΟ Πειραιά δρομολογούν πούλμαν για το συλλαλητήριο, συγκεκριμένα: Κερατσίνι - Δραπετσώνα, 5 μ.μ., πλατεία Λαού. Κορυδαλλός, 5 μ.μ., Λ. Λαμπράκη - Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού (Μ. Μερκούρη). Νίκαια, 5 μ.μ., πλατεία Κουμπάκη (Σπάθα), με στάσεις πλ. Χαλκηδόνας, Περιβολάκι, Κρατικό Νοσοκομείο, Πέραμα, 5 μ.μ., πλατεία Ηρώων. Πειραιάς, 5 μ.μ., Δημοτικό Θέατρο.

Συνεχίζονται οι συσκέψεις και εκδηλώσεις

Σήμερα Παρασκευή

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Μενιδίου καλεί σε σύσκεψη στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στο Μενίδι (πλατεία Αγ. Βασιλείου). Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΚΕΟΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Βόρειας Αθήνας καλεί σε σύσκεψη στο 1ο ΚΑΠΗ Ν. Ιωνίας (Φιλελλήνων 1). Θα μιλήσει ο Νίκος Βουρδουμπάς, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ταύρου καλεί σε συγκέντρωση στο πρώην δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου). Θα μιλήσει η Μάγδα Χαλτσοτάκη, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Γλυφάδας καλεί σε συγκέντρωση στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Ανατολικής Ρωμυλίας 123, Ανω Γλυφάδα). Θα μιλήσει ο Γιώργος Κρητικός, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ανατολικών ΟΤΑ του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στα γραφεία του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής (Χρυσάφη 10 - Ηλιούπολη). Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ.

Αύριο Σάββατο

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΤΟ Πειραιά και Μεταφορών της ΚΟ Αττικής καλούν σε εκδήλωση στο Παλαιό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιά (Καραολή και Δημητρίου 80). Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ και οι ΟΒ Αγ. Αναργύρων - Καματερού καλούν σε συγκέντρωση στο 1ο Λύκειο Αγ. Αναργύρων (Σύρου & Παπάγου 1). Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Αιγάλεω καλούν σε εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Γ. Ρίτσος», (Κουντουριώτου 22, Αιγάλεω). Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Περιστερίου καλούν σε συγκέντρωση στο Θέατρο Πολιτών (Τεγέας και Μονής Δαμάστας, Περιστέρι). Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Κέντρου καλεί σε εκδήλωση στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, Βικτώρια), με θέμα «Αν όλα τα παιδιά της Γης πιάναν γερά τα χέρια... Υψώνουμε τείχος προστασίας στους μαθητές μας ενάντια στον πόλεμο, τον ρατσισμό, την εκμετάλλευση». Θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, Γραμματέας της ΤΕ Εκπαιδευτικών.

Κυριακή 20 Μάρτη

-- Οι ΚΟΒ ΜΜΕ, «Ριζοσπάστη» και «902» διοργανώνουν σύσκεψη, στις 10.30 π.μ., με θέμα: «Ιμπεριαλιστικός πόλεμος και προπαγάνδα» στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27). Θα μιλήσει ο Περικλής Κουρμούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΟ Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής της ΚΟ Αττικής καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Στα τύμπανα του πολέμου που ξαναχτυπούν... δύναμη και ελπίδα η πάλη των λαών», στις 12 μ., στον Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» (Θηβών 245, Νίκαια). Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφηγηματικό δρώμενο.

-- Στις 11.30 π.μ., οι ΚΟ Βύρωνα καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ταπητουργείου) στον Βύρωνα. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Μεσογείων - Λαυρεωτικής καλεί σε σύσκεψη στο 1ο ΓΕΛ Παλλήνης (16ο χλμ. Λ. Μαραθώνος), με θέμα «Μιλάμε στους μαθητές μας για τον ρατσισμό και τον πόλεμο». Θα παρουσιαστούν διδακτικές προσεγγίσεις. Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΚΕΟΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ