Τρίτη 19 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Σε λίμνη μετατράπηκε το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας

Σε λίμνη μετατράπηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής ο εσωτερικός χώρος του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας, με τα νερά της βροχής να «πνίγουν» μέσα σε λίγα λεπτά και τις κυβερνητικές εξαγγελίες για στήριξη του πυρόπληκτου λαού της Βόρειας Εύβοιας.

Μια χαμηλής έντασης βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα από την οροφή του κτιρίου να αρχίσουν να τρέχουν νερά που πλημμύρισαν τον χώρο, θέτοντας σε κίνδυνο τα μηχανήματα και παράλληλα προκαλώντας σοβαρά προβλήματα λειτουργίας. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες το πρόβλημα προέκυψε εξαιτίας εργασιών αποκατάστασης της στέγης, οι οποίες ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό σκέπασαν με νάιλον και σακούλες σκουπιδιών τα μηχανήματα προκειμένου να μην καταστραφούν, ενώ με κουβάδες και σφουγγαρίστρες προσπαθούσαν να συγκρατήσουν και να απομακρύνουν τα νερά.

Τραγική απόδειξη της «στήριξης» του λαού της Βόρειας Εύβοιας

Στο ΚΥ Ιστιαίας βρέθηκε χτες αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αποτελούμενη από την Μαρία Ραχιώτη και τον Γιώργο Μπαλαμούτη, στελέχη του Κόμματος και εκλεγμένους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δημοτικό και στο Τοπικό Συμβούλιο Ιστιαίας αντίστοιχα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Εύβοιας του ΚΚΕ, η αντιπροσωπεία επιβεβαίωσε μια τραγική εικόνα στο Κέντρο Υγείας, ενώ σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι κατόρθωσαν να σώσουν μηχανήματα και εξοπλισμό.

Στην ανακοίνωσή της η ΤΕ Εύβοιας σημειώνει επίσης ότι σε συνάντηση που είχε η αντιπροσωπεία του Κόμματος με την διευθύντρια του ΚΥ Ιστιαίας, Τατιάνα Μορόζοβα, «επιβεβαιώθηκε ότι αυτά τα φαινόμενα ήταν αναμενόμενα, καθώς αντίστοιχα φαινόμενα, αν και μικρότερης έκτασης, συμβαίνουν σε κάθε βροχή, λόγω της κακής κατάστασης των υποδομών του Κέντρου Υγείας».

Προσθέτει δε ότι η εικόνα αυτή είναι η τραγική απόδειξη της «στήριξης» της κυβέρνησης στον πυρόπληκτο λαό της Βόρειας Εύβοιας και ότι «το ΚΚΕ, με όλες του τις δυνάμεις και μέσω των εκλεγμένων του στην Τοπική Διοίκηση, θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να αναδειχθούν αυτά τα προβλήματα, να διεκδικηθούν λύσεις αποκατάστασης άμεσα, καθώς είναι ανεπίτρεπτο σήμερα η μοναδική δομή Υγείας στη Βόρεια Εύβοια να βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ