Τετάρτη 7 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις και συσκέψεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη

- Η Τομεακή Επιτροπή Δυτικής Θεσσαλονίκης στις 7 μ.μ, στο κινηματοθέατρο του δημαρχείου Αμπελοκήπων, με ομιλητή τον Γρηγόρη Κλιγκόπουλο, μέλος της ΚΕ.

- Η ΚΟΒ Βόρειων Συνοικιών Καβάλας στις 6 μ.μ., με ομιλήτρια την Τερέζα Βασιλείου, μέλος της ΤΕ Καβάλας.

- Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Ρόδο πραγματοποιούν παρουσίαση της έκδοσης «1922 - Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στις 8 μ.μ. στο Πανεπιστήμιο. Θα μιλήσουν η Φιλιώ Τόλια, διδάκτωρ Ιστορίας και καθηγήτρια στο 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου, και ο Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης ε.α.

- Η ΚΟΒ Πόλης Κατερίνης στις 7 μ.μ., στον Μυλαύλακο στην Κατερίνη. Θα μιλήσει ο Γιώργος Ριάλας, μέλος της ΤΕ Πιερίας.

Αύριο Πέμπτη

- Η ΤΕ Κέρκυρας στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας. Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

- Οι ΚΟ Σιάτιστας στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σιάτιστας, με θέμα «Η Υγεία κοινωνικό αγαθό, όχι εμπόρευμα και προνόμιο για λίγους. Η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

- Η Τομεακή Οργάνωση Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής -Ερευνας Κεντρικής Μακεδονίας, με θέμα «Υποκλοπές - Λογισμικά Παρακολούθησης - Μυστικές Υπηρεσίες: Ποιος θα μας προστατεύσει απ' τους προστάτες;», στις 7 μ.μ. στον 4ο όροφο της ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51, Θεσσαλονίκη). Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ.

- Η ΤΕ Φωκίδας στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών στην πλατεία Κεχαγιά (Αμφισσα), στην παρουσίαση της έκδοσης «1922 - Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή». Την παρουσίαση θα κάνει ο Θανάσης Λεκάτης, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

- Η ΚΟΒ Καρκιναγρίου Ικαρίας καλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ «Μακρόνησος - Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά», στις 7 μ.μ. στο καφενείο «Αμάλου».

- Η ΚΟΒ Αγιάς Λάρισας οργανώνει σύσκεψη με αγρότες στις 7 μ.μ., στο καφενείο «Χατζάκος». Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Σπήλιος, Γραμματέας της ΤΕ Υπαίθρου Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ