Σάββατο 12 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΔΙΩΞΗ κατά του «Ρ»
ΚΚΕ
Περιοδείες και συγκεντρώσεις
  • Διήμερη περιοδεία στην Κεφαλονιά πραγματοποιεί σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Ο Δ. Γόντικας θα μιλήσει στο Ληξούρι για την εκλογική διακήρυξη του ΚΚΕ σήμερα στις 6.30 μ.μ. στο Δημαρχείο και στο Αργοστόλι αύριοΚυριακή στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αργοστολίου.
  • Στη Θεσσαλία θα βρίσκεται αύριο Κυριακή ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, όπου θα μιλήσει σε πολιτικές συγκεντρώσεις του Κόμματος. Συγκεκριμένα, στις 11 π.μ. θα μιλήσει στα Τρίκαλα στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, σε συγκέντρωση της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ. Στις 7 μ.μ., θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Καρδίτσα στην αίθουσα «Αφροδίτη» του ξενοδοχείου «ΚΙΕΡΙΟΝ».
  • Ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει στην πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΟΒ Δραπετσώνας του ΚΚΕ, αύριο Κυριακή, στις 11 π.μ., στο Δημαρχείο της πόλης, με θέμα: «Εκλογική Διακήρυξη του ΚΚΕ».
  • Σε συγκέντρωση του Κόμματος στις Θεσπιές θα μιλήσει αύριο Κυριακή στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Δημαρχείου, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ την Τετάρτη, 16/2, θα μιλήσει σε συγκέντρωση αντιστασιακών στη Λιβαδειά, στις 6 μ.μ.
  • Ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΟΒ Χαλανδρίου του ΚΚΕ, στο Κέντρο Νεότητας, τη Δευτέρα, στις 7 μ.μ..
  • Συγκέντρωση διοργανώνουν και οι ΚΟΒ της Νοτιοανατολικής Αχτίδας του ΚΚΕ στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης (Βουλιαγμένης και Εθν. Μακαρίου), την Τετάρτη, 16/2, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ