Παρασκευή 17 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Εκδηλώσεις του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή

- Στις 7.30 μ.μ. οι Οργανώσεις Κόκκινου Μύλου - Αγίας Αννας καλούν στην τριγωνική πλατεία στον Κόκκινο Μύλο. Θα μιλήσει ο Γιώργος Κρητικός, μέλος της ΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στην Ανθούπολη Πάτρας. Θα μιλήσει ο Θανάσης Μελάς, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας.

- Στις 8 μ.μ. στα Λιμενάρια Θάσου (καφέ «Βυζάντιο»). Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος.

- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στα Κρέστενα Ηλείας. Θα μιλήσει ο Λουκάς Αναστασόπουλος, μέλος της ΚΕ.

Αύριο Σάββατο

-- Στις 12.30 μ.μ., σε σύσκεψη στην Χρυσούπολη Καβάλας (κήπο του Μουσείου), θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης. Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία της Καβάλας.

- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Ελευσίνας καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στο καφέ - μπαρ «Βότρυς - Λυκίσκος» (Ιωνος Δραγούμη 16) σχετικά με το Κάλεσμα της ΚΕ για τις ευρωεκλογές. Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, βουλευτής του Κόμματος και μέλος της ΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Φυλής καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στον παραδοσιακό καφενέ «Η Γιαννούλα» στην κεντρική πλατεία Ανω Λιοσίων. Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΚΕΟΕ του Κόμματος.

- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Ανατολικών Αττικής καλεί στα Ξύλινα στην Καισαριανή, σε εκδήλωση με θέμα «Υμηττός SOS! Με το ΚΚΕ αγωνιζόμαστε για μέτρα πυροπροστασίας τώρα. Ενάντια στα εγκληματικά σχέδια ΕΕ και κυβερνήσεων». Θα μιλήσουν η Νίκη Χρονοπούλου, υποψήφια ευρωβουλευτής του Κόμματος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίων και περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, και ο Αντώνης Ραλλάτος, υπεύθυνος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ και μέλος της ΚΕΟΕ.

- Στις 7 μ.μ., στο θεατράκι στην πλατεία Κουφαλίων, θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του Κόμματος.

- Στις 7 μ.μ. στη Σταυρούπολη, στην πλατεία Ελευθερίας, θα μιλήσει ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, μέλος της ΚΕ.

Κυριακή 19 Μάη

- Στις 11 π.μ. εκδήλωση με θέμα «Η Τοπική Διοίκηση κρίκος στην εφαρμογή της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Το ΚΚΕ βρίσκεται στον αντίποδα αυτής της πολιτικής!», στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου. Θα μιλήσουν οι Κώστας Πελετίδης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του Κόμματος και δήμαρχος Πατρέων, και Τίμος Παπανικολάου, μέλος της ΕΟΕ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

- Στις 11.30 π.μ., σε πολιτική συγκέντρωση στην Ορεστιάδα, στο πολιτιστικό καφενείο «Μπεντρεντίν», θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος.

- Στις 12 μ. η Τομεακή Οργάνωση Εμπορίου και Υπηρεσιών και οι ΚΟ Αιγάλεω καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «Στέλνουμε μήνυμα καταδίκης στην ΕΕ της εκμετάλλευσης, της βίας και της ανισοτιμίας. Τώρα δυνατό ΚΚΕ!», στο cafe «Peppermoon» στην πλατεία Λέλας Καραγιάννη. Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα.

- Στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας και το Τμήμα της ΚΟ Κ. Μακεδονίας Κατά των Ναρκωτικών καλούν σε εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στον χώρο των εξαρτήσεων, η στρατηγική της ΕΕ και η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσουν ο Παναγιώτης Κατηφές, υπεύθυνος του Τμήματος της ΚΕ Κατά των Ναρκωτικών, και ο Ηλίας Κονδύλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος. Θα χαιρετίσει ο Παναγιώτης Γεωργάκας, ψυχίατρος, τέως επιστημονικά υπεύθυνος του ΠΕΘΕΑ «Αργώ». Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από εργαζόμενους στον χώρο των εξαρτήσεων.

- Στις 7 μ.μ. η ΤΟ Εκπαιδευτικών Αττικής καλεί σε εκδήλωση στο Μουσείο της ΠΕΚΑΜ (Αγ. Ασωμάτων 31, Θησείο) με θέμα «ΕΕ και Ειδική Εκπαίδευση. Μύθοι και αλήθειες». Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ και επικεφαλής του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ. στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στη Θέρμη θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα «ΕΕ των πολέμων» και ομιλητή τον Αριστείδη Θάνο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο των Ποντίων για τα 105 χρόνια από τη Γενοκτονία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ