Παρασκευή 17 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Ομιλίες υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Γαλατσίου καλούν στη λεωφόρο Βεΐκου 4 (μπροστά από την Εθνική Τράπεζα). Θα μιλήσουν ο Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής του Κόμματος και εκ νέου υποψήφιος, και ο Παναγιώτης Κατίκας.

-- Στις 7 μ.μ. στο Πολυκέντρο Σητείας εκδήλωση με θέμα την «πράσινη μετάβαση». Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης καλούν στην πλατεία Αποστολάτου στη Βούλα. Θα μιλήσουν ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής του Κόμματος στον Νότιο Τομέα Αθηνών, και η Βικτωρία Κούτση.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Αμπελόκηπων καλούν στην πλατεία Πανόρμου. Θα μιλήσουν η Κλειώ Χριστοπούλου και η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ 2ου Διαμερίσματος Αθήνας καλούν στον Αγιο Σώστη, στον Νέο Κόσμο. Θα μιλήσουν η Κατερίνα Γεράκη και η Ιωάννα Κολοβού.

-- Στις 7.30 μ.μ. στον Χορτιάτη εκδήλωση με θέμα «Τα κέρδη τους ή η υγεία μας - Με το ΚΚΕ για τις σύγχρονες ανάγκες του λαού». Θα μιλήσει ο Ηλίας Κονδύλης.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Σκοπέλου καλεί σε συγκέντρωση στην παραλία, με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά.

-- Στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στα Ροΐτικα της Πάτρας. Θα μιλήσουν οι Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ, και Βαγγέλης Κατσακούλης.

-- Στις 8 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Αργολίδας καλεί στην αίθουσα ΚΑΣΟΑ «Δαναός» στην Πυργέλλα, σε εκδήλωση για το ζήτημα της ύδρευσης - άρδευσης. Θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας.

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Σάμου καλεί στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Σάμου, σε εκδήλωση με θέμα τη γυναικεία ανισοτιμία. Θα μιλήσει η Χριστίνα Σκαλούμπακα.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Σαντορίνης καλεί στην πλατεία στο Καμάρι (εμπορικό κέντρο). Θα μιλήσει η Δήμητρα Σταματέλου.

-- Στις 8 μ.μ. στην Ανθούπολη στα Γιάννενα, στο τσιπουράδικο «Θέμης», θα μιλήσει ο Τάσος Τόκας.

Αύριο Σάββατο

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Σαρωνικού καλούν στην κεντρική πλατεία Καλυβιών. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, και η Ιωάννα Κολοβού.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Πατησίων καλούν στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας. Θα μιλήσουν ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του Κόμματος και εκ νέου υποψήφιος, και ο Παναγιώτης Κατίκας.

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ στις Σέρρες, σε εκδήλωση με θέμα «Γιατί η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) αποτελεί κριτήριο ψήφου στις ευρωεκλογές» θα μιλήσει ο Ηλίας Κονδύλης.

-- Στις 7 μ.μ., στην καφετέρια «Ευ ζην» στη Σιάτιστα Κοζάνης, σε σύσκεψη γυναικών, θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Ηρακλείου Αττικής καλούν στην πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου. Θα μιλήσουν η Κατερίνα Γεράκη και ο Νίκος Αγγελίδης.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Λυκόβρυσης - Πεύκης καλούν στο εκλογικό περίπτερο Πεύκης (εμπορικό κέντρο ΑΛΚΩ). Θα μιλήσουν η Αφροδίτη Κτενά, βουλευτής του Κόμματος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, και ο Κώστας Γουλιάμος.

-- Στις 8 μ.μ. στην πλατεία Λιτοχώρου θα μιλήσουν η Σεμίνα Διγενή, βουλευτής του Κόμματος, και ο Κώστας Ιντζές.

-- Στις 8 μ.μ. στην Πρέβεζα, στην παραλία στα δικαστήρια, εκδήλωση με θέμα «Το σχολείο των σύγχρονων αναγκών στον αντίποδα του σχολείου των δεξιοτήτων της ΕΕ». Θα μιλήσει ο Τάσος Τόκας.

Κυριακή 19 Μάη

-- Στις 11 π.μ., στο καφενείο του Μεσημερίου, θα μιλήσει ο Κώστας Ιντζές.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Αλίμου καλούν στο ανοιχτό θέατρο «Μαίρη Αρώνη» (Κλούβα). Θα μιλήσουν η Σεμίνα Διγενή, βουλευτής του Κόμματος στον Νότιο Τομέα Αθηνών, και η Στέλλα Βαλαβάνη.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Κυψέλης καλούν στο Θεατράκι στη Φωκίωνος Νέγρη. Θα μιλήσουν ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, και ο Γιώργος Στεφανάκης.

- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Ζωγράφου καλούν σε σύσκεψη γονέων στην πλατεία Αγίου Γερασίμου στα Ιλίσια. Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Ραφήνας καλούν στην κεντρική πλατεία Ραφήνας. Θα μιλήσουν ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Α' Ανατολικής Αττικής του Κόμματος, η Ελένη Γερασιμίδου και η Βικτωρία Κούτση.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Νέας Σμύρνης καλούν στην πλατεία Νέας Σμύρνης. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Τάτσης και η Κατερίνα Γεράκη.

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Λευκάδας καλεί στο Βαθύ Μεγανησίου. Θα μιλήσει η Δήμητρα Σταματέλου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συσκέψεις Οργανώσεων του ΚΚΕ(2024-07-03 00:00:00.0)
Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ(2023-05-04 00:00:00.0)
Συνεχίζεται το πλατύ πολιτικό άνοιγμα(2022-05-27 00:00:00.0)
«Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους»(2020-06-18 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ(2018-12-06 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις - εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ(2016-07-09 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ