Σάββατο 18 Μάη 2024 - Κυριακή 19 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Το Σάββατο 18 Μάη στην πλατεία Κοραή η μεγάλη συγκέντρωση στον Πειραιά

Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Ετοιμες και επί ποδός βρίσκονται οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στον Πειραιά για τη μεγάλη συγκέντρωση το Σάββατο 18 Μάη στην πλατεία Κοραή, όπου στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Θα χαιρετίσει ο Μάρκος Μπεκρής, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Η συγκέντρωση αποτελεί σταθμό στο μεγάλο πολιτικό άνοιγμα που είναι σε εξέλιξη και θα ενταθεί ακόμη περισσότερο, ενώ όλα τα μηνύματα δείχνουν ότι μπορεί να ξεχωρίσει για τη μαζικότητά της.

Το κάλεσμα για πιο δυνατό ΚΚΕ βρίσκει μεγάλη απήχηση σε δεκάδες χώρους δουλειάς του Πειραιά, στο λιμάνι, στις προβλήτες της COSCO, στα καράβια, στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα και αλλού, στις εργατικές - λαϊκές συνοικίες όλων των δήμων του Πειραιά. Αισιόδοξο ήταν το στίγμα και από την πολύ πετυχημένη σύσκεψη που διοργάνωσε η ΤΟ Πειραιά με εργατικά σωματεία και φορείς της Β' Πειραιά και της ευρύτερης περιοχής, όπου μίλησε ο Δ. Κουτσούμπας, με τη συμμετοχή εκλεγμένων από 60 και πλέον σωματεία και φορείς.

Με ακόμη περισσότερη ορμή, τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, φίλοι και οπαδοί προπαγανδίζουν μέχρι τελευταία στιγμή τη συγκέντρωση, απευθύνουν πρόσκληση άνθρωπο τον άνθρωπο, στολίζουν όλη την πόλη απ' άκρη σ' άκρη, με σκοπό το απόγευμα του Σαββάτου να «βουλιάξει» η πλατεία Κοραή από εργαζόμενους, ανθρώπους του μόχθου, γυναίκες, νέους και νέες.

«Οι εργαζόμενοι έχουν κάθε λόγο να είναι στη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Πειραιά, να ακούσουν από "πρώτο χέρι" τις θέσεις, την πρόταση του ΚΚΕ σε αυτήν την πολύ κρίσιμη περίοδο», αναφέρει σε δήλωσή του ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ, Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά και βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Πειραιά.

Και προσθέτει: «Σε μια περίοδο με την ακρίβεια να σαρώνει, την απαράδεκτη κατάσταση στην Υγεία, ανοιχτά δύο μέτωπα του πολέμου, σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή, με ολοένα και πιο βαθιά τη συμμετοχή της Ελλάδας, χρειάζεται το ΚΚΕ να δυναμώσει, τόσο εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις, όσο και εκεί που ανατρέπονται».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ