Σάββατο 18 Μάη 2024 - Κυριακή 19 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Ομιλίες υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΚΚΕ

Σάββατο 18 Μάη

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Σαρωνικού καλούν στην κεντρική πλατεία Καλυβιών. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ, και η Ιωάννα Κολοβού.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Πατησίων καλούν στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας. Θα μιλήσουν ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του Κόμματος και εκ νέου υποψήφιος, και ο Παναγιώτης Κατίκας.

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ στις Σέρρες, σε εκδήλωση με θέμα την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας θα μιλήσει ο Ηλίας Κονδύλης.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη γυναικών στην καφετέρια «Ευ ζην» στη Σιάτιστα Κοζάνης θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Ηρακλείου Αττικής καλούν στην πλατεία ΗΣΑΠ. Θα μιλήσουν η Κατερίνα Γεράκη και ο Νίκος Αγγελίδης.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Λυκόβρυσης - Πεύκης καλούν στο εκλογικό περίπτερο Πεύκης (εμπορικό κέντρο ΑΛΚΩ). Θα μιλήσουν η Αφροδίτη Κτενά, βουλευτής του Κόμματος, και η Κωσταντίνα Κούνεβα.

-- Στις 8 μ.μ. στην πλατεία Λιτοχώρου θα μιλήσουν η Σεμίνα Διγενή, βουλευτής του Κόμματος, και ο Κώστας Ιντζές.

-- Στις 8 μ.μ. στην Πρέβεζα, στην παραλία στα δικαστήρια, εκδήλωση με θέμα «Το σχολείο των σύγχρονων αναγκών». Θα μιλήσει ο Τάσος Τόκας.

-- Στις 8 μ.μ. η KΟ Αταλάντης καλούν στο θεατράκι του Αη Γιάννη, σε εκδήλωση με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό. Θα μιλήσει η Στέλλα Βαλαβάνη.

-- Στις 8 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Λιβαδειάς καλεί στο Δίστομο (κάτω πλατεία). Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης.

-- Στις 8.30 μ.μ. στα Κανάλια Καρδίτσας θα μιλήσει η Πόπη Μπούτα.

Κυριακή 19 Μάη

-- Στις 11 π.μ. στο καφενείο του Μεσημερίου Θεσσαλονίκης θα μιλήσει ο Κώστας Ιντζές.

-- Ο Ρίζος Μαρούδας θα μιλήσει: Στις 10 π.μ. σε σύσκεψη με αγρότες στο cafe «Davos» στην Αταλάντη. Στις 12 μ. στην πλατεία Ελάτειας. Στις 8 μ.μ. σε σύσκεψη με αγρότες στο cafe «Eleven» στη Λαμία.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Αλίμου καλούν στο ανοιχτό θέατρο «Μαίρη Αρώνη» (Κλούβα). Θα μιλήσουν η Σεμίνα Διγενή, βουλευτής του Κόμματος στον Νότιο Τομέα Αθηνών, και η Στέλλα Βαλαβάνη.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Κυψέλης καλούν στο Θεατράκι στη Φωκίωνος Νέγρη. Θα μιλήσουν ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, και ο Γιώργος Στεφανάκης.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Ζωγράφου καλούν σε σύσκεψη γονέων στην πλατεία Αγίου Γερασίμου στα Ιλίσια. Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Ραφήνας καλούν στην κεντρική πλατεία Ραφήνας. Θα μιλήσουν ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, η Ελένη Γερασιμίδου και η Βικτωρία Κούτση.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Νέας Σμύρνης καλούν στην πλατεία. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Τάτσης και η Κατερίνα Γεράκη.

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Λευκάδας καλεί στο Βαθύ Μεγανησίου. Θα μιλήσει η Δήμητρα Σταματέλου.

-- Στις 7 μ.μ. οι κλαδικές ΚΟΒ Λάρισας καλούν στο Εμπορικό Επιμελητήριο. Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Φαρκαδόνα Τρικάλων θα μιλήσει η Πόπη Μπούτα.

Δευτέρα 20 Μάη

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση με συνταξιούχους στον πολυχώρο εκδηλώσεων της «Ιχθυόσκαλας» στην Πάτρα. Θα μιλήσουν οι Δήμος Κουμπούρης και Βαγγέλης Κατσακούλης.

-- Στις 6.30 μ.μ. εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης Καλλιτεχνών Αττικής στο θερινό σινεμά «Athenee» (Λευκωσίας και Κνωσού). Θα μιλήσουν η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ, και η Κατερίνα Γεράκη.

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής καλεί στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθήνας, στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» (Ακαδημίας 50). Θα μιλήσει ο Γιώργος Στεφανάκης.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι κλαδικές ΚΟΒ Τρικάλων καλούν στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας.

-- Στις 8 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Λιβαδειάς καλεί στην κεντρική πλατεία Ορχομενού. Θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας.

-- Στις 8.30 μ.μ. προεκλογική συγκέντρωση στη Λευκάδα, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει η Δήμητρα Σταματέλου και θα χαιρετίσει η Σεμίνα Διγενή, βουλευτής του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ