Πέμπτη 16 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Εκδηλώσεις δημοτικών παρατάξεων
  • ΙΚΑΡΙΑ

Toν υποψήφιο δήμαρχο που θα στηρίξει στις επικείμενες εκλογές και την εκλογική της διακήρυξη, θα παρουσιάσει το Σάββατο, 18 Μάη, η «Δημοκρατική Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία» Αγ. Κηρύκου Ικαρίας. Η ανακήρυξη θα γίνει στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα του παλιού δημαρχείου.

  • ΣΚΥΔΡΑ

Ο Κώστας Ιωακειμίδης θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος της «Πρωτοβουλίας Πολιτών Σκύδρας», στην Πέλλα. Το Σάββατο 18 Μάη, στις 8 μ.μ., σε εκδήλωση που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σκύδρας, θα γίνει η παρουσίαση των βασικών αρχών, των θέσεων και του προγράμματος της Πρωτοβουλίας.

  • ΑΙΓΙΟ

Η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Αιγίου» θα παρουσιάσει την εκλογική της διακήρυξη και τον υποψήφιο που θα υποστηρίξει, σε εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή, 19 Μάη, στις 10.30 π.μ., στο «Αίθριο».

  • ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο ενωτικός συνδυασμός «Αγωνιστική Συμπαράταξη για το Αιγάλεω» (η «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση» και η «Δημοτική Κοινωνική Κίνηση») καλούν στη συγκέντρωση ανακήρυξης του Γιώτη Σαντζαρίδη ως υποψήφιου δημάρχου Αιγάλεω, τη Δευτέρα 27 Μάη, στις 8 μ.μ., στο δημαρχείο της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ