Παρασκευή 18 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΤΥΡΝΑΒΟΣ
Μάχη για τη νίκη!

Με ενθουσιασμό και αισιοδοξία για τη νίκη εντείνει τη μάχη του β΄ γύρου των εκλογών ο συνδυασμός «Αγωνιστική Δημοτική Συνεργασία», στον Τύρναβο Λάρισας, με υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Κιτσίδη. Αντίπαλός του είναι ο συνδυασμός με επικεφαλής τον αγροτοσυνδικαλιστή Θ. Νασίκα, που στηρίζεται από τη ΝΔ.

Καθημερινά, κλιμάκια του συνδυασμού πραγματοποιούν περιοδείες και εξορμήσεις στις συνοικίες της πόλης και στα δημοτικά διαμερίσματα, απευθύνοντας κάλεσμα στο λαό του Τυρνάβου να υπερψηφίσει την «Αγωνιστική Δημοτική Συνεργασία» και να εκλέξει δήμαρχο τον αγωνιστή Χρ. Κιτσίδη, για να γίνει ο δήμος μετερίζι των αγώνων του. Χτες ο Χρ. Κιτσίδης περιόδευσε στο δημοτικό διαμέρισμα Αργυροπούλι και στον οικισμό Πλατανούλια.

Οι καταστροφές που υπέστησαν οι καλλιέργειες από τον παγετό και η κοροϊδία που υφίστανται οι πληγέντες αγρότες από την κυβέρνηση σε σχέση με το θέμα των αποζημιώσεων είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που «καίνε» όλα τα λαϊκά στρώματα του Τυρνάβου. Και η εκλογή αγωνιστή δημάρχου αποτελεί εγγύηση συνέχισης και έντασης του αγώνα διεκδίκησης καταβολής δίκαιων αποζημιώσεων.

Γενικότερα οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού, που, μεταξύ των άλλων, αφορούν στη διεκδίκηση διατήρησης και αναβάθμισης της δημόσιας δωρεάν Παιδείας και Υγείας, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην αντίθεση με τη φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κ.ά., συναντούν μεγάλη απήχηση από τους αγρότες, τους εργάτες, τους μικρεμπόρους, τους νέους. Κι όλοι τους γνωρίζουν πολύ καλά τον Χρ. Κιτσίδη, ο οποίος όχι μόνο δίνει το «παρών» του, αλλά πρωτοστατεί στους αγώνες για την εξυπηρέτηση των λαϊκών συμφερόντων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ