Παρασκευή 18 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Ο τρομαγμένος λασπολόγος Καψής

Γράφει χωρίς να ντρέπεται: «Φαντάζομαι τη μέρα που οι αρσιβαρίστες μας θα ανεβαίνουν στο βάθρο για να τιμηθούν. Και οι τηλεοράσεις ολόκληρης της υφηλίου θα παίρνουν από τον δήμαρχο της πόλης που θα λέει: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι καπιταλιστική εφεύρεση και είμαστε αντίθετοι.

Τρομάζω και ψηφίζω Τράπαλη.

Φαντάζομαι την επομένη της εκλογής του, το νέο δήμαρχο ν' ακυρώνει όλες τις μονιμοποιήσεις των δημοτικών υπαλλήλων. Και να απολύονται όλοι οι εργαζόμενοι.

Τρομάζω και ψηφίζω Τράπαλη.

Φαντάζομαι τον Βασίλη Τράπαλη, έχοντας πάρει τα μηνύματά σας αλλά και την εμπιστοσύνη σας, να ρίχνεται στην ολοκλήρωση του μεγάλου έργου του.

Χαίρομαι. Και ρίχνομαι μαζί του στον αγώνα».

Η παραπάνω δήλωση δημοσιεύτηκε χτες σε τοπική εφημερίδα του Πειραιά με τη μορφή ολοσέλιδης καταχώρισης, στο πάνω μέρος της οποίας υπάρχει φωτογραφία του ίδιου του Γιάννη Καψή, πιθανόν γιατί νομίζει ότι έτσι γίνεται πιο πειστικός. Από τους πρώτους, λοιπόν, που έσπευσαν να υλοποιήσουν την άλλη πτυχή της συκοφάντησης και της προβοκατόρικης λάσπης κατά της «Δημοκρατικής Ενότητας» (ΔΕ) και του Στέλιου Μπενετάτου, δηλαδή ότι δήθεν δε θέλει «το σπίτι της Αρσης Βαρών» και ότι αν γίνει δημοτική αρχή δε θα γίνει το Ολυμπιακό Αθλημα στη Νίκαια.

Ομως:

  • Το γεγονός ότι η ΔΕ πρότεινε να κατασκευαστεί το σπίτι της Αρσης Βαρών στα νταμάρια του Καραμπίνη για να αναδειχτεί η εκεί υποβαθμισμένη περιοχή και όχι στο Σελεπίτσαρι, που κατασκευάζεται τώρα σε ελεύθερο χώρο, ο οποίος θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για πράσινο, αφήνει αδιάφορο τον Γ. Καψή.
  • Το γεγονός ότι η ΔΕ καλεί τον κόσμο να αγωνιστεί για να περάσει «το σπίτι της Αρσης Βαρών» στο λαό της Κοκκινιάς μετά τους Αγώνες και όχι να χαριστεί στις μεγάλες μπίζνες, που ακούνε στο όνομα «Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ», δηλαδή στους ιδιώτες, αφήνει αδιάφορο τον Γ. Καψή.
  • Το γεγονός ότι το κόμμα του και η παράταξη του Τράπαλη περιφέρει σαν θίασο τους Ολυμπιονίκες της Αρσης Βαρών για να αποκομίσει ψήφους αφήνει αδιάφορο τον Γ. Καψή.
  • Το γεγονός ότι ψεύδεται και αυτός στα περί μήνυσης της ΔΕ και απόλυσης εργαζομένων κλπ., επίσης αφήνει αδιάφορο τον Γ. Καψή.

Ως εκ τούτου καλά κάνει και τρομάζει. Διότι μόνον οι τρομαγμένοι ψηφίζουν Τράπαλη. Ο λαός της Κοκκινιάς όμως επειδή δεν είναι τρομαγμένος θα δώσει την απάντηση που τους αρμόζει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ