Τετάρτη 8 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το σκουπιδαριό

«Οτι τα μεγάλα κανάλια έχουν πάρει εργολαβία τις Βισσοβανδήδες και τους Ρουβαδοκουβάδες στο πολιτιστικό πογκρόμ που έχουν εξαπολύσει εναντίον των πολιτών (άμα τε και πολιτικών στόχων της εξουσίας) είναι γνωστόν, επικερδές κι ανυπόφορο.

Οτι το γούστο του Γιάννος (κι όλων των Γιάννος του πολιτισμικού μας ολοκαυτώματος) κινείται μεταξύ Βισσοβανδήδων και ντόμπερμαν (με οίστρο βίσονα) είναι επίσης γνωστόν και φυσικόν απότοκον της αμαθούς γκλαμουρίλας που άρχει καθώς και της νεοπλουτικής ξετσιπωσιάς της.

Οτι όμως όλο αυτό το στυγερό τε και νεκρωτικό σπυριάρικο σκουπιδαριό έχει αναγορευθεί σε επίσημο πολιτισμό της χώρας, τη παρουσία του κυρίου Προέδρου της Δημοκρατίας στη σαβουρολαμέ δεξίωση του Γιάννος είναι μια όντως πικρή νύξη... νύξη που πονάει περισσότερο από δάγκωμα τανάλιας, ακριβώς ότι ο πρώτος των Ελλήνων (ήταν αναγκασμένος να) παρίσταται εκεί άδακρυς...».

Από τον «Ναυτίλο» του Στάθη, στη χτεσινή «Ελευθεροτυπία» και αντί άλλου σχολίου για τα τηλεοπτικά προγράμματα των γιορτινών ημερών, κυρίως αυτά των ιδιωτικών καναλιών...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ