Τετάρτη 8 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΙΣΕΡ ΠΑΛΚΟ
Πολυεθνικός αυταρχισμός!

Σε μια ιδιαίτερα απεχθή αυταρχική και αντιδημοκρατική ενέργεια προχώρησε χτες το πρωί η διεύθυνση της πολυεθνικής ΣΙΣΕΡ - ΠΑΛΚΟ, εμποδίζοντας με τη βία τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Κλωστοϋφαντουργίας Ιματισμού Δέρματος (ΟΕΚΙΔΕ) Δ. Θεοδώρου, να μπει στο εργοστάσιο και να μιλήσει στις εργαζόμενες για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος!

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας καταγγέλλει την ενέργεια αυτή και καλεί τον υπουργό Εργασίας να πάρει θέση. Ειδικότερα, σημειώνει στην ανακοίνωση - καταγγελία της: «Η διεύθυνση της επιχείρησης, μέσω του γενικού διευθυντή της και του τεχνικού διευθυντή, απαγόρευσαν την είσοδο στον πρόεδρο της ΟΕΚΙΔΕ, μάλιστα τον απώθησαν διά της βίας (με σπρωξιές στην είσοδο).

Καταγγέλλουμε την αντιδημοκρατική και αυταρχική συμπεριφορά της διεύθυνσης της πολυεθνικής, η οποία γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τους νόμους του Ελληνικού Κράτους και έχει μετατρέψει το εργοστάσιο σε γκέτο. Καλούμε τον υπουργό Εργασίας και κάθε αρμόδιο να πάρει θέση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ