Τετάρτη 8 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Περιμένουν τον παιδικό σταθμό

Να επαναλειτουργήσει άμεσα σε κοντινό κτίριο, ο 26ος Παιδικός Σταθμός του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος έχει υποστεί ζημιές από τον καταστροφικό σεισμό της 7ης Σεπτέμβρη, ζητά με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σταθμού. Ταυτόχρονα, καταγγέλλει τη διοίκηση του δήμου για ολιγωρία στην επισκευή του σταθμού, καθώς μόλις πριν από μία βδομάδα αποφάσισε να διαλύσει παλιά σύμβαση για την επισκευή των ζημιών (επειδή δεν ανταποκρινόταν στις βλάβες που έχει το κτίριο στον φέροντα οργανισμό) και να συνάψει νέα.

Η ολιγωρία της διοίκησης του δήμου αποδείχτηκε και στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ο Σύλλογος Γονέων εξέφρασε τα προβλήματα που έχουν προκύψει, τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς, από τη μεταφορά τους σε άλλους παιδικούς σταθμούς μακρινούς. Προβλήματα που η αρμόδια αντιδήμαρχος, Μ. Αδαμοπούλου, θεώρησε πως έχουν λυθεί με τα πούλμαν που έχει δρομολογήσει ο δήμος για τη μεταφορά των παιδιών. Τα δρομολόγια, όμως, όπως σημείωσαν οι γονείς, δε βολεύουν, με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να μην πηγαίνουν στους παιδικούς σταθμούς.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, στην ανακοίνωσή του, επαναφέρει το αίτημα για άμεση επαναλειτουργία του σταθμού στο χώρο κατοικίας τους, με τη δέσμευση από τη διοίκηση του Βρεφοκομείου συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος επαναλειτουργίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ