Παρασκευή 28 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΠΕΤΤΥ ΒΑΛΑΣΗ
Ευχαριστίες για την αγάπη προς τον Τίτο Βανδή

Από την αγαπημένη μας Μπέττυ Βαλάση πήραμε την παρακάτω επιστολή:

«Αγαπητοί σύντροφοι του Τίτου και δικοί μου.

Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, στέλνω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σ' όλους εσάς που τον τιμήσατε και τον αγαπήσατε.

Ενα μεγάλο "ευχαριστώ" στο Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδας, που τον σκέπασε με την τιμημένη του σημαία. Ενα μεγάλο "ευχαριστώ" στον πολύτιμο και αγαπημένο του σύντροφο και φίλο τον Επίτιμο Πρόεδρό μας, τον Χαρίλαο Φλωράκη, στην Γενική Γραμματέα μας Αλέκα, στο Πολιτικό Γραφείο, στον «Ριζοσπάστη» και σ' όλους εσάς τους συντρόφους που τον συνοδέψατε στο τελευταίο του ταξίδι.

Επίσης, θα 'θελα να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου προς τον 1ο Νοσοκομείο ΙΚΑ Μελισσίων, τον Διευθυντή της Εντατικής Μονάδας, όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το προσωπικό. Δεν μπορώ με λόγια να περιγράψω την προσπάθεια που κάνανε για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δε θα τους ξεχάσω ποτέ.

Τώρα ο Τίτος μας, πάει να βρει τον "Αποστόλη" του. Οι ψυχές τους θα ανταριάζουν από σπαραγμό και αγανάκτηση για το αποτρόπαιο έγκλημα που ζούμε εμείς αυτές τις μέρες. Ενα έγκλημα που δε χωράει κανένα ανθρώπινο μυαλό, εκτός κι αν είναι εντελώς διεστραμμένο. Ο Τίτος όμως ξέρει, ότι οι λαοί παλεύουν κι αντιστέκονται με κάθε τρόπο, για να 'ρθει ξανά η ανθρωπιά σ' αυτόν τον κόσμο.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς και ένα "Αντε γεια", όπως θα 'λεγε κι ο Τίτος μου.

Μπέττυ Βαλάση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ