Τρίτη 1 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Αντιπολεμικές εκδηλώσεις σ' όλη τη χώρα

Συνεχίζονται οι καθημερινές μικρές και μεγάλες κινητοποιήσεις του αντιπολεμικού κινήματος σε πολλές περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα:

Στη Λάρισα

Εκδήλωση με θέμα «Οι συνέπειες του πολέμου παγκοσμίως και ιδιαίτερα στη Μέση Ανατολή και στην Κεντρική Ασία» διοργανώνουν, σήμερα, Τρίτη, 1 του Απρίλη, στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα του Θεάτρου της «Σκηνής Τεχνών», η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, το βιβλιοπωλείο «Παιδεία» και η «Σκηνή Τεχνών». Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι Β. Φίλιας, καθηγητής Πανεπιστημίου, κοινωνιολόγος, και Δ. Αλευρομάγειρος, στρατηγός ε.α., ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει ο Κ. Σαχινίδης, Δρ Κοινωνιολογίας.

Στα πλαίσια των συνεχιζόμενων αντιπολεμικών, αντιιμπεριαλιστικών κινητοποιήσεων, αύριο, Τετάρτη 2-4-2003, στις 8 μ.μ, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνική εκδήλωση με μουσική συναυλία κι άλλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Στη Μακεδονία

- Στη Δράμα, σήμερα, στις 6.30 μ.μ., συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας.

- Στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, σήμερα, στις 7.30 μ.μ., αντιπολεμική συγκέντρωση και συναυλία στην πλατεία Ειρήνης.

- Στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη, 3 του Απρίλη, στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους, πανθεσσαλονίκιο μαθητικό αντιπολεμικό συλλαλητήριο.

- Στα Γιαννιτσά, την Πέμπτη, 3 του Απρίλη, στις 8 μ.μ. στην πλατεία ΕΠΟΝ, αντιπολεμική συγκέντρωση και συναυλία διοργανώνει η Αντιπολεμική Πρωτοβουλία Γιαννιτσών.

- Στη Φλώρινα, το Σάββατο, 5 του Απρίλη, στις 12 μ. αντιπολεμική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία. Διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης και η ΝΔΕ.

Στην Πάτρα

- Σε αντιπολεμική εκδήλωση-συζήτηση-συναυλία, καλεί η Οργάνωση Σπουδάζουσας Πάτρας της ΚΝΕ αύριο, Τετάρτη 2 του Απρίλη στη 1 μ.μ. στο χώρο των ΑΘΕ στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Στη συζήτηση θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης. Θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα «Φωνή Βοώντος».

Στην Ηπειρο

- Στην Αρτα, σήμερα, λαμπαδηφορία, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Κιλκίς. Θα ακολουθήσει συναυλία από νεανικό ερασιτεχνικό συγκρότημα.

- Στα Γιάννενα, την Πέμπτη, 3 του Απρίλη, συγκέντρωση στις 11 π.μ., στη Νομαρχία.

- Στην Ηγουμενίτσα, την Πέμπτη, 3 του Απρίλη, στις 12 μ., στην πλατεία Δημοκρατίας.

- Στο Μεσολόγγι, την Πέμπτη, 3 του Απρίλη, στις 10 π.μ., στην κεντρική πλατεία.

Στη Λέσβο

Αντιπολεμική-πολιτική συγκέντρωση- διαδήλωση διοργανώνει την Παρασκευή 4 του Απρίλη η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη με κεντρικό σύνθημα: «Εξω η Ελλάδα από τον πόλεμο. Κλείστε τη Σούδα. Φέρτε το πλοίο. Εξω η Ελλάδα από το σφαγείο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ