Τρίτη 1 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Αρχίζει σήμερα η λαχειοφόρος αγορά του «902»

Αρχίζει σήμερα, 1η του Απρίλη, η μεγάλη λαχειοφόρος αγορά του «902», που πρόκειται να κρατήσει του μήνες Απρίλη, Μάη και Ιούνη του 2003. Στη σχετική ανακοίνωση της ΚΟΒ «902» του ΚΚΕ, τονίζεται, μεταξύ άλλων, πως «η στήριξη της δραστηριότητας και της ανάπτυξης του σταθμού του "902" μπορεί να γίνει υπόθεση των εργαζομένων και των απόμαχων της δουλιάς, των γυναικών και της νεολαίας και απευθύνεται στη συνδρομή του εργάτη, του υπαλλήλου, του επαγγελματία, του αγρότη, του πνευματικού ανθρώπου, κάθε συνειδητού εργαζόμενου, που είναι ικανός να εκτιμήσει τη μεγάλη αξία της ανάπτυξης της Τηλεόρασης του "902", της ύπαρξης μιας άλλης φωνής, της παρουσίασης ζωντανά της αλήθειας των εργαζομένων και του λαού».

Τα δώρα της λαχειοφόρου

Η λαχειοφόρος του «902» θα μοιράσει συνολικά 180 δώρα και θα κληρωθεί σύμφωνα με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 15ης του Ιούλη 2003.

Ανάμεσα στα δώρα ξεχωρίζουν 2 αυτοκίνητα, φορητά κομπιούτερ, κομπιούτερ για το σπίτι, εκτυπωτές, σκάνερ, φαξ, πολυμηχανήματα, κινητά τηλέφωνα τελευταίου τύπου, καρτοκινητά τηλέφωνα και πολλά άλλα δώρα, που θα ανακοινωθούν άμεσα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ