Σάββατο 12 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Ανεπιθύμητοι οι φονιάδες

«Η λύση είναι η συγκρότηση και το δυνάμωμα του αντιιμπεριαλιστικού λαϊκού μετώπου εδώ και σε κάθε χώρα και ο διεθνής συντονισμός για την αποτροπή των πολέμων» τονίζει η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, καλώντας τους επαγγελματίες - βιοτέχνες - εμπόρους να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση που διοργανώνει η «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» στις 16 Απρίλη στο Σύνταγμα στις 5 το απόγευμα, με αφορμή τη φιέστα της Διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

«Θέλουμε να διαδηλώσουμε ότι οι Μπλερ, Αθνάρ είναι ανεπιθύμητοι στη χώρα μας», επισημαίνει η ΟΒΣΑ στην ανακοίνωσή της και συνεχίζει: «Μαζί με τους Αμερικανούς και τη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ενωσης σφαγιάζουν τον ιρακινό λαό και ετοιμάζουν το πλιάτσικο πάνω στα πτώματα του ιρακινού λαού».

Η Ομοσπονδία καλεί «να συμπαρασταθούμε πιο αποφασιστικά στον ιρακινό λαό που αντιστάθηκε και αντιστέκεται στους εισβολείς. να καταγγείλουμε την ελληνική κυβέρνηση για τη βοήθεια που έδωσε στους Αμερικάνους (λιμάνια, αεροδρόμια, πιλότους). Με τη μεγάλη διαδήλωσή μας να δείξουμε ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι μια λυκοσυμμαχία των πλουσίων που κάνει πολέμους, διαμελίζει χώρες, εκμεταλλεύεται λαούς».

Σχετικά με τις υποψήφιες προς ένταξη χώρες, αναφέρει ότι οι λαοί τους «θα είναι φτηνή εργατική δύναμη του μεγάλου κεφαλαίου, αφού αυτό θα ελέγχει την παραγωγή και τη διακίνηση των αγαθών. Με την αποφασιστική συμμετοχή μας να φωνάξουμε ΟΧΙ στον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ