Παρασκευή 2 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Με το γιγαντοπανό του ΠΑΜΕ με το οποίο υποδέχτηκαν τους ιμπεριαλιστές της ΕΕ στη Σύνοδό τους στην Αθήνα στις 16 Απρίλη, στόλισαν χτες και το Πεδίον του Αρεως
Με το γιγαντοπανό του ΠΑΜΕ με το οποίο υποδέχτηκαν τους ιμπεριαλιστές της ΕΕ στη Σύνοδό τους στην Αθήνα στις 16 Απρίλη, στόλισαν χτες και το Πεδίον του Αρεως
Για τους ομοτράπεζους του «καλού» ιμπεριαλισμού!

«Αφήνουμε στον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό, αφήνουμε στη ΓΣΕΕ, στην ΑΔΕΔΥ, στη ΔΑΚΕ και στο Κοινωνικό Φόρουμ του Συνασπισμού και του Κοινωνικού ΠΑΣΟΚ, στον κ. Λαλιώτη και στον κ. Πρωτόπαππα να το παίζουν "γενικώς και αορίστως" ενάντια "στον πόλεμο του Μπους και του Μπλερ". Να το παίζουν εχθροί του Αθνάρ και φίλοι του Σρέντερ! Κριτές του Μπλερ και ομοτράπεζοι του Σιράκ!

Κάνουν ότι ξεχνούν όλοι τους πως στη Γιουγκοσλαβία και στο Αφγανιστάν όλοι μαζί σκότωναν παιδιά, αμάχους και έσπερναν φτώχεια και δυστυχία για την Εργατική Τάξη.

Προσπαθούν να κρύψουν από το λαό μας ότι όταν τσακώνονται οι ληστές, τσακώνονται για τη μοιρασιά. Για τη λεία. Για τα καλά και συμφέροντα.

Κι ύστερα είχαν το θράσος να μας καλούν να γιορτάσουμε λένε "όλοι μαζί" την Εργατική Πρωτομαγιά.

  • Για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τον κύριο Σημίτη;
  • Για να δώσουμε άλλοθι στην Ευρωπαϊκή Ενωση;
  • Για να κάνουμε όλοι μαζί τον επικήδειο στην Κοινωνική Ασφάλιση;
  • Για να γίνουμε όλοι μαζί κολυμπήθρα του Σιλωάμ για τις πλειοψηφίες ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ;
  • Για να δώσουμε όλοι μαζί το χέρι στο ΣΕΒ;».

(Απόσπασμα από τη χτεσινή ομιλία του Γ. Μαυρίκου. Οι ερωτήσεις απαντήθηκαν ξανά και ξανά με μυριόστομο ΟΧΙ από τους διαδηλωτές).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ