Παρασκευή 9 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα η εκδήλωση στην αίθουσα Συνεδρίων στον Περισσό

Διοργανώνεται από το ΚΣ της ΚΝΕ και το Κέντρο Μαρξιστικών Ερευνών

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών (ΚΜΕ), με αφορμή τη Μέρα Νίκης των Λαών κατά του φασιστικού άξονα, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ο πόλεμος, η εποχή μας, η πάλη των λαών». Η εκδήλωση πραγματοποιείται σήμερα, Παρασκευή 9 του Μάη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Συνεδρίων του ΚΚΕ, στον Περισσό.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ομιλία του διευθυντή του ΚΜΕ, Παν. Γεωργιάδη, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, προβολή της ταινίας «Αληθινός φασισμός» του Μιχαήλ Ρομ και έκθεση φωτογραφικού υλικού, από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι σήμερα.

Στην Πάτρα

Οι οργανώσεις της ΚΝΕ στην Αχαΐα καλούν σήμερα Παρασκευή 9 Μάη - Παγκόσμια Μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών - σε κεντρική πολιτική εκδήλωση, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Τριών Συμμάχων. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Θέμης Γκιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία από το μουσικό συγκρότημα «Φτηνό Ευέλικτο Μουσικό Δυναμικό».

Στη Λάρισα

Εκδηλώσεις για τη Μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης πραγματοποιούνται σήμερα, Παρασκευή 9 του Μάη και στη Λάρισα.

Την πρώτη εκδήλωση διοργανώνει η Νομαρχιακή Οργάνωση των ΤΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ, στη 1 μετά το μεσημέρι, στο μεγάλο αμφιθέατρο, με ομιλητή τον Β. Φυτσιλή, μέλος του Προεδρείου της ΠΕΑΕΑ.

Τη δεύτερη, με θέμα «Η μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών και η πάλη σήμερα για μια Ευρώπη της ειρήνης και του σοσιαλισμού», διοργανώνει η τοπική επιτροπή της Κίνησης «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003», στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και εισηγητής θα είναι ο Κράτης Κυριαζής, στέλεχος της «Δράσης» και γραμματέας της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.

Στη Λέσβο

Η Επιτροπή Ειρήνης Λέσβου, διοργανώνει σύσκεψη - συγκέντρωση σήμερα, Παρασκευή 9 Μάη, μέρα της αντιφασιστικής νίκης των λαών, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και καλεί τους κατοίκους του νησιού να συμμετάσχουν, προκειμένου να συζητήσουν το αντιιμπεριαλιστικό πρόγραμμα δράσης της Επιτροπής για το επόμενο διάστημα, καθώς και τη διεύρυνσή της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ