Παρασκευή 16 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΗ
Στους δρόμους της ειρήνης οι Θεσσαλοί

Πορείες ειρήνης διοργανώνουν την Κυριακή οι Επιτροπές Ειρήνης και στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας.

-- Στη Λάρισα, η πορεία θα ξεκινήσει από την πλατεία Τυρνάβου, στις 4.30 μ.μ. και οι διαδηλωτές, περνώντας μπροστά από το στρατηγείο του ΝΑΤΟ, θα καταλήξουν, στις 9.30 μ.μ., στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, όπου θα γίνουν οι σχετικές ομιλίες κι άλλες εκδηλώσεις. Στην πορεία ειρήνης συμμετοχή έχουν δηλώσει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, η «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» και δεκάδες άλλοι μαζικοί φορείς του νομού.

-- Στη Μαγνησία η πορεία θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. από την πλατεία Ανακασιάς του Δήμου Ιωλκού και θα καταλήξει το βράδυ στην παραλία του Βόλου. Η Επιτροπή Ειρήνης ναυλώνει λεωφορεία της Αστικής Γραμμής για τη μεταφορά των διαδηλωτών στην αφετηρία της πορείας.

-- Στα Τρίκαλα, η πορεία θα ξεκινήσει από το χωριό Πηγή, στις 7 μ.μ. και θα καταλήξει το βράδυ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου της πόλης.

-- Στην Καρδίτσα η πορεία ειρήνης θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ., ακολουθώντας τη διαδρομή Μητρόπολη - Καρδίτσα, στην κεντρική πλατεία της οποίας αναμένεται να φτάσει περίπου στις 9 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ