Παρασκευή 16 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΧΤΕΣ Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
ΑΝΕΡΓΙΑ - ΦΤΩΧΕΙΑ ανασφάλεια για τους εργαζόμενους

Σε ειδικό ένθετο σήμερα στο «Ριζοσπάστη» η πρόταση του ΚΚΕ για τη ναυτιλία, τη ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία και τα λιμάνια

Ανεργία, φτώχεια, ανασφάλεια... Τα οξυμένα προβλήματα του Περάματος κυριάρχησαν κατά τη συνάντηση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των μαζικών φορέων και σωματείων της Ζώνης χτες στο Πέραμα, στα πλαίσια της περιοδείας του κλιμακίου του ΚΚΕ στην πόλη.

Το πρόβλημα της ανεργίας είναι πρώτο πρόβλημα για την περιοχή του Περάματος αλλά και για άλλες περιοχές της χώρας, επισήμανε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Είναι ένα πρόβλημα καθαρά πολιτικό μια και η πολιτική γενικότερα της ΕΕ και της κυβέρνησης, η κυρίαρχη πολιτική, ταΐζει το μεγάλο κεφάλαιο και όσο ταΐζεται το μεγάλο κεφάλαιο θα υπάρχει ανεργία. Η ανεργία είναι η άλλη όψη των κερδών, κατέληξε η Αλ. Παπαρήγα, και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν οι εργαζόμενοι.

Σήμερα ο «Ρ», εκτός από το ρεπορτάζ για την επίσκεψη της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στο Πέραμα, δημοσιεύει ολόκληρη την πρόταση πάλης του ΚΚΕ για τη ναυτιλία, τη ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία και τα λιμάνια.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ