Παρασκευή 16 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ
Το ψηφοδέλτιο της «Δημοσιογραφικής Συνεργασίας»

Επτά συνδυασμοί διεκδικούν την ψήφο των δημοσιογράφων για την εκλογή νέας διοίκησης της ΕΣΗΕΑ στις εκλογές που γίνονται την Τετάρτη και Πέμπτη, 21-22 Μάη.

Στο ψηφοδέλτιο της «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ», που συσπειρώσει τις αγωνιστικές δυνάμεις του κλάδου, για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης συμμετέχουν 23 υποψήφιοι, οι: Αδαμίδου Σοφία, Αυγερινός Αναστάσιος, Βινιεράτου Ιουλία, Διγενή Σεμίνα, Ζαγγανάς Ιωάννης, Ζωνιός Δημήτριος, Ηλιάδη Ιωάννα, Καρατζά Κονδυλία (Λούλα), Κατή Κατερίνα, Κογκαλίδης Γιώργος, Κυρίτση Αγλαΐα, Λελούδας Χαράλαμπος, Λιβέρης Γιώργος, Λιβιτσάνος Γεράσιμος, Μηλιώνης Γιώργος, Μουσγάς Γιώργος, Μπαΐλης Παναγιώτης, Πενταράκης Γιώργος, Πινού Παναγιώτα, Ράμμος Παναγιώτης, Σακαρέλος Ανδρέας, Τσίγκας Δημήτριος(Τάκης), Υψηλάντη Ιωάννα.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή υποψήφιος με τη «Δημοσιογραφική Συνεργασία» είναι ο Νίκος Πέρπερας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αποκλείστηκαν - λόγω των προβλεπομένων από το απαρχαιωμένο, αντιδραστικό καταστατικό της Ενωσης - οι υποψηφιότητες που είχαν υποβάλει με το ψηφοδέλτιο της «Δημοσιογραφικής Συνεργασίας» των συναδέλφων: Ειρήνης Αναστασοπούλου και Ιορδάνη Θωμαΐδη.

Οι συνδυασμοί των άλλων παρατάξεων είναι οι παρακάτω: «Αδέσμευτοι δημοσιογράφοι», «Δούρειος Τύπος», «Αριστερή Οχθη», «Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων», «Συσπείρωση Δημοσιογράφων», «Financial crimes»


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ