Παρασκευή 23 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι «πολιτικές παρατηρήσεις»...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΚΑΛΑ, ΟΛΑ τ' άλλα, λίγο - πολύ, τα περιμέναμε. Την κοινή συνέντευξη Tύπου τι την ήθελαν ο Ρέππας κι ο Χριστοδουλάκης; Για να μας εξηγήσουν πως, αν εξαιρέσουμε τις απολύσεις, τις πτωχεύσεις, την ανέχεια και την απόγνωση των απολυμένων, κατά τα άλλα, η ...οικονομία πάει;

Μήπως για να μας πουν υπερβολικούς και απαισιόδοξους, όπως έκαναν; Τι να γίνει, παιδιά, δε βλέπουμε τον κόσμο με «πράσινα εκσυγχρονιστικά γυαλιά», ούτε από το μπαλκόνι του Μαξίμου. Λυπούμαστε, αλλά ...ζούμε στην Ελλάδα που έχετε φτιάξει.

Να φανταστείτε πως ούτε καν στον κόπο να εξαγγείλουν τα ψευτοπρογράμματα - «ασπιρίνες», που συνήθως επιστρατεύουν σε περιπτώσεις μαζικών απολύσεων, μπήκαν. Τέτοια άνεση!

Εν ολίγοις, μας «έστησαν» μαζί με τον Ρουσόπουλο μια ακόμα «παράσταση» προεκλογικού χαρακτήρα, ανταλλάσσοντας καυστικές δηλώσεις, για να ακούει ο κόσμος και να βρίζει.

Πάντως, για να έχουν και τα νώτα τους καλυμμένα και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση, ο Χρήστος Πρωτόπαππας έσπευσε να δηλώσει πως η κυβέρνηση δε βρίσκεται σε ρήξη με το ΣΕΒ, απλά κάνει «πολιτικές παρατηρήσεις». Του θυμίζουμε, πάντως, πως με την πολιτική που ακολουθεί βρίσκεται σε ρήξη με τους εργαζόμενους.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ...μια δόση ακόμα Ασφαλιστικού, είναι κάτι παραπάνω από σαφές. Μια η Κομισιόν να μας μιλάει για τον κίνδυνο αύξησης του δημοσιονομικού ελλείμματος, κάτι ο Πρωτόπαππας να μας διαβεβαιώνει πως δε θα θιγούν τα όρια ηλικίας, κάτι ο Ρέππας που θέλει περικοπές στις πρόωρες συντάξεις ...«δένει το γλυκό».


Παπαγεωργίου Βασίλης

Προφανώς, αυτοί που πριν μερικούς μήνες διαβεβαίωναν ότι η «ασφαλιστική μεταρρύθμιση» ολοκληρώθηκε (ανάμεσά τους και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ), προφανώς, κορόιδευαν τον κόσμο κι έκαναν το παν για να περάσουν τα τότε μέτρα, γνωρίζοντας ότι έρχονται και χειρότερα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ