Παρασκευή 23 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- H Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ πραγματοποιεί περιοδεία με το βουλευτή του Κόμματος Άγγελο Τζέκη αύριο, Σάββατο 24 Μάη στα χωριά Ακρίτα (7 μ.μ.), Αμάραντα (8.30 μ.μ.) και Δροσάτο (9.15 μ.μ.).

-- Η ΚΟΒ Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δήμου Ζωγράφου του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση τη Δευτέρα, 26/5, στην πλατεία Τερζάκη, στις 8.30 μ.μ., με θέμα: «Ο "902", ο "Ριζοσπάστης" και η πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και διευθυντής του «Ρ».

-- Η ΚΟΒ Αγ. Παρασκευής του ΚΚΕ, διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τη θέση του Κόμματος. Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα, 26 Μάη, στις 8.00 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία της Αγ. Παρασκευής (Θεατράκι) και θα μιλήσει ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση - συζήτηση που διοργανώνει τη Δευτέρα, 26/5, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου, με θέμα: «Το ΚΚΕ συζητά με τις γυναίκες την πολιτική του πρόταση». Θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

-- Η ΚΟΒ Μεταμόρφωσης του ΚΚΕ διοργανώνει τη Δευτέρα 26/5, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχίας Μεταμόρφωσης, εκδήλωση με θέμα την πολιτική συσπείρωσης και συμμαχιών του ΚΚΕ και την πρόταση διεξόδου από τη σημερινή κατάσταση. Ομιλητής θα είναι ο Σήφης Κωτσαντής, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση τιμής για το «Ριζοσπάστη», με παρουσίαση του λευκώματος της περιόδου 1941 - 1945 (Κατοχή - Δεκεμβριανά), διοργανώνει για την Τετάρτη, 28/5, στις 7 μ.μ., στη Φοιτητική Εστία (Πατησίων 279 - 281), η Αχτίδα 5ου - 6ου Διαμερίσματος Αθήνας του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Δ. Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και διευθυντής του «Ρ». Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα λειτουργήσει έκθεση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βιβλία, ενώ θα προβληθεί βίντεο σχετικό με το θέμα.

-- Η Κομματική Οργάνωση Κύμης του ΚΚΕ διοργανώνει περιοδεία την Παρασκευή, 30 Μάη, με τη βουλευτή Λιάνα Κανέλλη. Στις 10.30 π.μ. θα επισκεφθεί την «Ηλεκτρομηχανική ΕΓΕ» Κύμης, όπου θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρίας και στις 11 π.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων, την ώρα του διαλείμματος. Το μεσημέρι θα επισκεφθεί το Δήμο Κύμης και θα συναντηθεί με το δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο. Το βράδυ της ίδιας μέρας, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση της ΚΟ Αλιβερίου του ΚΚΕ, που θα γίνει στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ