Τετάρτη 10 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Μίλησε για «νέα γενιά διαρθρωτικών αλλαγών»...

Τη διαπίστωση ότι επί των ημερών της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ «υπάρχει μια πρωτοφανής αύξηση της ανισότητας στην κατανομή του παραγόμενου πλούτου. Και ότι αυτό δεν έγινε τυχαία, αλλά υπήρξε το αποτέλεσμα των επιλογών αυτής της κυβέρνησης», έκανε ο Ν. Κωνσταντόπουλος, πρόεδρος του ΣΥΝ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε χτες στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα για την αντιμετώπιση αυτής της «απαράδεκτης κατάστασης», ο ίδιος υποστήριξε ότι «απαιτείται μια άλλη στρατηγική, που απαιτεί μία νέα "γενιά" διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων»... Ουσιαστικά, λοιπόν, και για πολλοστή φορά ο πρόεδρος του ΣΥΝ υποστήριξε ότι με μια άλλη διαχειριστική λογική η σημερινή πραγματικότητα θα ήταν ριζικά διαφορετική! Για το ΣΥΝ και τον πρόεδρό του, τα λαϊκά προβλήματα θα μπορούσαν να... λυθούν, αν υπήρχε μια νέα «γενιά διαρθρωτικών αλλαγών»!

Ο Ν. Κωνσταντόπουλος, βέβαια, δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση, αναφέροντας ότι «η κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ, έχει μπει στο δρόμο της χωρίς μέτρο δημαγωγίας, παροχολογίας και υποσχεσιολογίας, αποδεικνύοντας ότι έχει πειστεί για την επερχόμενη ήττα της και ότι έχει μπει ήδη στην ψυχολογία της αντιπολίτευσης». Παράλληλα, ο ίδιος αναφερόμενος στη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε: «Η ΝΔ από την άλλη φοβάται το ενδεχόμενο της εκλογικής της επικράτησης και προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από τις μέχρι τώρα αντιπολιτευτικές θέσεις της και να προετοιμάσει το λαό για την ανάγκη μιας νέας περιόδου -σφιχτής πολιτικής...».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ