Τετάρτη 10 Σεπτέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα η παρουσίαση

Τη «χάρτα της σύγκλισης» θα εμφανίσει σήμερα, μετά το Υπουργικό Συμβούλιο, ο πρωθυπουργός, με τη φιλοδοξία ότι τα επικοινωνιακά «τρικ» που χρησιμοποιεί θα αποδώσουν στο κυνήγι των ψήφων στο οποίο έχει επιδοθεί.

Για την προετοιμασία των μέτρων και κυρίως για την επικοινωνιακή αξιοποίησή τους, συνεδρίασε χτες το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και το Εκτελεστικό Γραφείο του ΠΑΣΟΚ. Στις συζητήσεις έγινε αποτίμηση της «πασαρέλας» της Θεσσαλονίκης και προγραμματισμός της νέας ασύστολης «παροχολογίας».

Ο πρωθυπουργός χτες συζήτησε για τις εσωτερικές οικονομικές εξελίξεις και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μετά τη συνάντηση, ο πρωθυπουργός στις δηλώσεις του επανέλαβε τα συνθήματα που συνήθως χρησιμοποιεί, υπογραμμίζοντας ότι «η σύγκλιση είναι ένας εθνικός στόχος». Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο πρωθυπουργός είπε πως «προϋπόθεση, της σύγκλισης, είναι η σταθερότητα και μέσο για τη σύγκλιση είναι η ανάπτυξη. Εχουμε σήμερα, συμπλήρωσε αυτάρεσκα ο πρωθυπουργός, «σταθερότητα και υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης».

Το νέο εθνικό στόχο της ...σύγκλισης ανέλαβε να προβάλλει χτες και ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης. «Η Χάρτα Οικονομικής και Κοινωνικής Σύγκλισης, σημείωσε ο Χρ. Πρωτόπαππας, είναι ένα επιχειρησιακό σχέδιο για την επόμενη τετραετία. Πώς, δηλαδή, θα συγκλίνουμε σε όλους τους κρίσιμους τομείς, στην οικονομία και την κοινωνία, με την Ευρώπη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ