Σάββατο 15 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

H αυταρχική πολιτική της κυβέρνησης που εκφράζεται με την ποινικοποίηση των κινητοποιήσεων, την υπόθαλψη της τρομοκρατίας στους χώρους δουλιάς, την ενίσχυση των δυνάμεων καταστολής και τη θέσπιση αντιδημοκρατικών νόμων, βρέθηκε χτες στο στόχαστρο της κριτικής των βουλευτών του ΚΚΕ, αφού στη Βουλή συζητήθηκε σχετική Επερώτηση του Κόμματος.

Το λαϊκό κίνημα, ξεκαθάρισαν οι βουλευτές, δεν πρόκειται να υποκύψει στις νέες απαγορεύσεις που προωθεί η κυβέρνηση είτε αυτές αφορούν τον περιορισμό του δικαιώματος της διαδήλωσης, είτε αφορούν το χτύπημα της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών.

Ζήτησαν να σταματήσει ο αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης και να ξηλωθούν όλοι εκείνοι οι μηχανισμοί που στρέφονται κατά όσων αντιπαλεύουν και αμφισβητούν την κυρίαρχη πολιτική.

Απολογούμενος για τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις ο αρμόδιος υφυπουργός Π. Τερτικίδης επιβεβαίωσε τις προωθούμενες αντιδημοκρατικές ρυθμίσεις που αφορούν στον περιορισμό των διαδηλώσεων, οι περισσότερες από τις οποίες, όπως είπε, συνιστούν κατάχρηση δικαιώματος!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ