Παρασκευή 5 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διεργασίες για τις εκλογές

Την πρόθεσή τους να κατέβουν στις ερχόμενες εκλογές δήλωσαν χτες τα μέλη της «Πρωτοβουλίας Γένοβα 2001». Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, έδωσαν τον τίτλο της κίνησης ο οποίος θα είναι «Αντικαπιταλιστική Συμμαχία» και ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους εκδήλωση στις 22 Δεκέμβρη στο θέατρο «ΑΛΦΑ».

Στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκε, μίλησε και δήλωσε ότι συμμετέχει στην κίνηση η Στ. Αλφιέρη, πρώην βουλευτίνα του ΣΥΝ. Επίσης, δήλωση στήριξης στην κίνηση έκαναν και οι εκπρόσωποι της «Πρωτοβουλίας Ομοφυλόφιλων», οι οποίοι πήραν το λόγο στη συνέντευξη Τύπου.

Εξάλλου χτες το απόγευμα το Μέτωπο Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΜΕΡΑ) πραγματοποίησε εκδήλωση - συζήτηση στην οποία μεταξύ άλλων έγινε αναφορά για την εκλογική παρέμβαση της κίνησης στις επερχόμενες εκλογές. Στην εκδήλωση συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις, ενώ έγινε αναφορά και στο διάλογο που έχει ανοίξει ανάμεσα στις κινήσεις που συγκροτούν το ΜΕΡΑ καθώς καις τις «Συσπειρώσεις», τους «Οικολόγους Εναλλακτικούς», την «ΑΡΑΣ» για τη δημιουργία ενός αντικαπιταλιστικού μετώπου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ