Παρασκευή 5 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
«Μισάνοιχτα» σενάρια

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζει ότι έχουν κλείσει τα σενάρια της διαδοχής

Απόλυτα σαφή βρήκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρ. Πρωτόπαππας τον πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας ότι Κ. Σημίτης στην προχτεσινή του συνέντευξη έκλεισε όλα τα σενάρια περί διαδοχής που βλέπουν το φως της δημοσιότητας».

«Οσο και αν επιμένει η ΝΔ, δε θα επανέλθουμε» έριξε την κορόνα του ο Χρ Πρωτόπαππας. Απαντώντας δε, σε ερώτηση επί της αναφοράς του Κώστα Σημίτη «εμείς μπορούμε καλύτερα», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι ο πρωθυπουργός εννοούσε τις αλλαγές που έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ «σε πρόσωπα, σε τακτικές, σε προτεραιότητες, αλλά όχι σε στρατηγικές».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός δήλωσε την Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου ότι τα σενάρια περί διαδοχής του δεν απασχολούν τον κόσμο, αλλά τη ΝΔ και τον Τύπο της Δεξιάς. «Θέλω να σας διαβεβαιώσω, είχε πει ο πρωθυπουργός, ότι θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για να νικήσει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές. Θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πραγματοποιήσουμε και τώρα και μετά τους στόχους του ΠΑΣΟΚ. Θα αφιερώσω τις δυνάμεις μου όπως και πριν που συμμετείχα, όπως και τώρα που συμμετέχω, έτσι και αύριο θα συμμετέχω και η νίκη θα είναι δικιά μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ