Τετάρτη 24 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΕΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ
Στηρίζουν το ΚΚΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Ηλεκτροτεχνιτών και Βοηθών Ανελκυστήρων Βόρειας Ελλάδας, χαιρετίζει τη συμπλήρωση 85 χρόνων ζωής και δράσης του ΚΚΕ. Οπως αναφέρει στο μήνυμά του, «το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του αγωνίστηκε για το ψωμί, τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των εργαζομένων και αντιτάχθηκε στην εκμετάλλευση και την καταπίεσή τους.

Σήμερα που η ιμπεριαλιστική νέα τάξη πραγμάτων προσπαθεί να επιβληθεί παντού, με την επέλαση της άρχουσας τάξης για την κατάργηση κατακτήσεων και δικαιωμάτων που κερδήθηκαν με αγώνες και θυσίες από τους εργαζόμενους, το ΚΚΕ προτάσσει τη συγκρότηση του αντιιμπεριαλιστικού - αντιμονοπωλιακού δημοκρατικού μετώπου πάλης, ώστε να ορθωθεί μια εργατική - λαϊκή αντεπίθεση.

Εμείς πέρα από τις ευχές μας για συνέχιση της αγωνιστικής πορείας του ΚΚΕ, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα συμβάλουμε με τις μικρές μας δυνάμεις στην ισχυροποίησή του στις εκλογές που έρχονται. Γιατί πιστεύουμε πως η κοινωνία της εκμετάλλευσης και του κέρδους δεν έχει προοπτική».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ