Τετάρτη 24 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Και το ραντεβού θέλει τον ... Σημίτη του

Παπαγεωργίου Βασίλης

Το περιστατικό είναι χτεσινό και η στήλη το αφιερώνει εξαιρετικά στον πρωθυπουργό και στα επικοινωνιακά επιτελεία του. Μια συνταξιούχος (τα στοιχεία της είναι στη διάθεση της εφημερίδας) που ανήκει στο Τοπικό Υποκατάστημα Πατησίων - το οποίο η Διοίκηση του ΙΚΑ το εμφανίζει ως πιλότο στα «εκσυγχρονιστικά σχέδια του Ιδρύματος» - πήγαινε εδώ και χρόνια στον συμβεβλημένο παθολόγο - τον οικογενειακό γιατρό - και της έγραφε τα φάρμακα χωρίς μεγάλες δυσκολίες.

Την τελευταία φορά που πήγε, ο γιατρός την παρέπεμψε στο «184» για να κλείσει πρώτα ραντεβού. Χτες λοιπόν - 23 Δεκέμβρη 2003 - η συνταξιούχος τηλεφώνησε στο «184» και της έκλεισαν ραντεβού για τις 23 Γενάρη 2004. «Μα θα μείνω χωρίς φάρμακα στις γιορτές και δεν έχω χρήματα να τα αγοράσω», διαμαρτυρήθηκε η συνταξιούχος, προσθέτοντας ότι απ' την τηλεόραση ο πρωθυπουργός έδειξε πως το κλείσιμο του ραντεβού είναι πανεύκολο.

Η απάντηση όμως ήταν πως το κομπιούτερ δείχνει ότι μόνον τότε μπορεί να βρει τον παθολόγο - που η ίδια η συνταξιούχος εύρισκε μόλις τον είχε ανάγκη. Κάτι ξέρουν οι γιατροί, που καταγγέλλουν ότι οι ουρές πια μεταφέρθηκαν στα σπίτια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ