Τρίτη 17 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ούτε μία μέρα χαμένη

Στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου στον Αγιο Παύλο μίλησε ο Κώστας Αβραμόπουλος, υποψήφιος του ΚΚΕ στην Α΄ Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης

Στην τελική ευθεία των εκλογών, ούτε μια μέρα δεν πρέπει να πάει χαμένη! Αυτό ήταν το μήνυμα που μετέφερε στους κατοίκους του Δήμου Αγίου Παύλου ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης Κώστας Αβραμόπουλος, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου σε πολιτική συγκέντρωση του Κόμματος, στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου.

«Στις τρεις βδομάδες που απομένουν μέχρι τις εκλογές» σημείωσε ο Κώστας Αβραμόπουλος, «μπορούμε και πρέπει να φτάσουμε σε κάθε εργαζόμενο της γειτονιάς μας, να τον βοηθήσουμε να κρίνει με βάση την πολιτική πρόταση των κομμάτων και όχι τις κούφιες αερολογίες περί νέου και τα πλαστικά χαμόγελα. Τα προγράμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κινούνται πάνω στον ίδιο άξονα, προβλέπουν νέες φοροαπαλλαγές για το μεγάλο κεφάλαιο, μεγαλύτερη μείωση του εργατικού κόστους και την πλήρη κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος. Μετά τις 8 του Μάρτη, η επίθεση στα λαϊκά δικαιώματα θα ενταθεί, ανεξάρτητα με το ποιος θα είναι κυβέρνηση».

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξαγγελίες του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ για την ίδρυση «μη κρατικών» πανεπιστημίων και την ανασφάλιστη εργασία των νέων, λέγοντας ότι «η πρόταση για εργασία χωρίς ένσημα μας γυρνάει πίσω στο 1935, ενώ με το πρόσχημα των μη κρατικών πανεπιστημίων προωθείται η πλήρης ιδιωτικοποίηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Με το πνεύμα και το γράμμα αυτών των προτάσεων συμφωνεί και η ΝΔ, τις έχει συμπεριλάβει με ελάχιστες παραλλαγές και στο δικό της αντιλαϊκό πρόγραμμα».

«Λύση για τους εργαζόμενους, τη νεολαία δεν μπορεί να αποτελεί ο ΣΥΝ, αφού όλο το προηγούμενο διάστημα η στάση του απέναντι στην προσπάθεια να ριζοσπαστικοποιηθεί η συνείδηση των εργαζομένων υπήρξε εγκληματική», σημείωσε ο Κώστας Αβραμόπουλος και τόνισε την ανάγκη «σ' αυτές τις εκλογές να ενισχυθούν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, για να έχει την επόμενη μέρα ο εργαζόμενος, ο νέος, ο μικροεπαγγελματίας και ο αγρότης ένα δυνατότερο αποκούμπι στους αγώνες του. Το όπλο της ψήφου να μην το στρέψουμε εναντίον μας, να το αξιοποιήσουμε για να μειώσουμε τη δύναμη του δικομματισμού και να βγει το ΚΚΕ πιο ενισχυμένο», κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ